Meniu Închide

3 conceptii gresite despre piata de capital

3 conceptii gresite despre piata de capital.

Exista anumite motive, puține la numar, pentru care esti tentat sa renunți încă de la început, înainte de a incepe călătoria în inițierea bursiera.

Doar ca aceste motive nu au nici o treaba cu realitatea în sine. Pentru ca toate aceste motive sunt de fapt niste credinte false pe care ți le-ai creeat în timp, datorita mediului în care ai ales sa iti desfasori activitatea.

Iar pentru ca vreau sa te încurajez sa incepi sa parcurgi etapele necesare astfel încât sa devii un investitor pe bursa care genereaza profit, o sa iti demontez rand pe rand aceste 3 conceptii gresite despre piata de capital.

Investitiile la bursa sunt un joc de noroc.

Niciodată….

Pentru ca in cadrul unui joc de noroc cineva trebuie sa piarda pentru ca tu sa poti sa castigi.

Insa, pe piata de capital acest lucru nu este valabil absolut deloc. Deoarece in cazul unei tranzacții, ambele părți pot sa câștige, fără ca să existe neapărat cineva care sa piarda.

Asa ca piata de capital, nu are nici o treaba cu jocurile de noroc. Iar aceasta concepție gresita despre piata de capital reprezinta rezultatul unei lipse acute de educatie financiara.

Investitiile la bursa si deciziile fericite în cadrul acestui sistem au la baza bună documentare, cunoștințele necesare și experienta în sine.

Daca joci la bursa te vei imbogati peste noapte.

Doar o simpla iluzie…

Ca să poți sa te îmbogățești peste noapte iti recomand sa te apuci sa joci la loterie. Dar asta doar daca ai vreo ruda de sânge care face parte din juriu sau care validează rezultatele.

Sincer acum, dacă cauți sa faci bani multi peste noapte încearcă sa nu mai cauti. Pentru ca vei cauta foarte mult timp. Iar în toată aceasta perioada vei rata oportunități de creștere care te pot valorifica cu adevărat.

Asa ca atunci cand joci la bursa trebuie sa iti însușești un mindset adecvat ce tine de studii temeinice și amănunțite. Aspect care va rezulta în decizii bine fundamentate. Care la rândul lor vor genera câștiguri financiare esențiale, dar pe termen mediu și lung.

Cand investesti pe bursa trebuie sa petreci mult timp pe platforma.

Nu e chiar asa….

Daca iti place sa speculezi sau dacă vrei sa te bagi pe Forex, poate ar trebuii sa tii cont de acest aspect. Insa, bursa nu are nici o treaba cu acest lucru. Pentru ca in general piata de capital nu iti ofera prilejul câștigurilor peste noapte, decât dacă ești vreun George Soros.

Da… pentru început poate este nevoie sa aloci ceva timp, astfel încât sa reușești sa fii la curent cu ultimele mișcări de pe piata. Dar o sa observi ca odata cu trecerea timpul, pe măsură ce experienta se acumulează nu o sa mai fie nevoie sa faci acest lucru.

Deci, tinand cont de aceste considerente atunci cand te bagi pe bursa trebuie sa te incarci cu rabdare pentru ca este nevoie de timp. Lucru care denota faptul ca nu trebuie sa stai sa faci tranzacții în fiecare zi. Iar in aceeasi ordine de idei, acest lucru rezulta în faptul ca nu este nevoie sa petreci ore întregi în fata platformei de tranzacționare.

Nu in ultimul rand, exista o regula de aur pe care daca o respecti poti sa faci foarte multi bani, fara sa fii nevoit sa iti petreci mult timp pe platforma. In acest articol iti spun despre ce este vorba – Cum sa te imbogatesti investind pe bursa – regula de aur.

Concluzie.

Pe final vreau sa iti urez succes pe bursa. Iar atunci când te apuci de tranzacționat sa iti aduci aminte ca ai nevoie de timp dacă vrei sa descoperi și sa acumulezi secretele celor putini. Iar acest lucru vine la pachet cu practica, implicare și nu în ultimul rand decizii.

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook

Ajuta-ti prietenii sa isi dezvolte personalitatea !!!
Posted in FINANCIAR | BANI

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *