Meniu Închide

3 metode prin care poti sa FACI BANI FARA SA MUNCESTI

3 metode prin care poti sa faci bani fara sa muncesti

3 metode prin care poti sa faci bani fara sa muncesti.

Sunt oameni care vând aer la borcan.
Sunt oameni care vând pietre.
Sunt oameni care vând ochelari pentru câini.
Sunt oameni care vând tot felul de nimicuri.

Exista inclusiv un om care a vândut pământ pe luna, desi la momentul respectiv nu exista nici o reglementare in acest sens.

Ba chiar acesta a fost atât de inteligent, incat la un moment dat si-a extins și afacerea. Acesta a susținut că deține și celelalte planete si a inceput sa vândă pământ și pe acestea.

Poate ca nu o sa iti vina sa crezi, dar omul a făcut foarte multi bani din această afacere.

Stiu ca pare bizar, dar asta este realitatea. Poti să te folosesti de motoarele de cautare, daca vrei sa ai o confirmare pentru acest lucru.

Oricum ar fi, ideea este ca eu am tinut sa precizez toate aceste lucruri, ca sa poti si tu sa observi ce înseamnă să îți pui limite singur atunci cand e vorba de bani.

Vreau sa intelegi încă de la început, ca in momentul in care nu ai bani, tu esti singurul vinovat pentru acest lucru.

Nu mai cauta sa dai vina pe cei din jur pentru problemele tale financiare. Nu mai arunca vina pe părinți, pe politicieni, pe tara, pe rasa, pe religie etc.

Asuma-ti responsabilitatea si scapa de limitări. Iar apoi o sa observi la tine o schimbare monumentală, crede-ma.

3 metode prin care poti sa faci bani fara sa muncesti.

În cadrul acestui material o sa iti arat foarte pe scurt 3 metode prin care poti sa faci bani fara sa muncești.

Vreau sa iti arat ce înseamnă să fii inteligent financiar. Si cum poti sa te folosesti de această virtute, ca sa poti sa trăiești liber si independent toata viata ta

Atentie, vorbesc despre lucruri destul de serioase. Nu o sa te pun acum sa vinzi chiloți pentru animale, apartamente pe luna sau mai nu stiu ce artefacte de genul…

O sa iti arat 3 metode concrete prin care poti sa faci bani fara sa fii nevoit sa muncești. Fără să fii nevoit sa te agiti din punct de vedere fizic.

Cum sa faci bani atunci cand subinchiriezi un imobil.

Exact. Este vorba despre subinchirierea imobilelor. Este vorba despre a afacere prin care poti sa faci bani fara sa muncești si fără să fii angajat.

O sa ai nevoie de o anumită sumă de bani la început, depinde de metoda in sine. Doar ca marele avantaj este ca nu o sa fii nevoit sa te spetesti pentru bani. Pur si simplu faci bani pentru ca esti inteligent financiar.

Acum, daca vrei sa te ocupi de această afacere, adică de subînchirierea imobilelor, trebuie să te pregatesti un pic.

  • Trebuie sa te informezi legat de zona in care urmează să investesti.
  • Trebuie să știi care este nivelul sau media prețului de închiriere pe metrul pătrat.
  • Trebuie să vezi ce cauta clientul in momentul in care inchiriaza de la tine.
  • Trebuie să fii la curent cu calendarul de evenimente de tip social.
  • Trebuie sa urmaresti care este trendul economic.
  • Si multe altele…

Ai nevoie de aceste detalii, mai ales daca esti începător. Si mai ales daca vrei sa iesi pe plus in urma unei astfel de combinatii.

Cele 3 metode prin care poti sa subinchiriezi un imobil.

  1. Inchiriaza un apartament si subinchiriaza-l in regim hotelier.
  2. Inchiriaza o casa si subinchiriaz-o in scopul unor evenimente speciale.
  3. Inchiriaza un teren si construiește un depozit pe care sa il subinchiriezi.

Sa le luam pe rand.

Inchiriaza un apartament si subinchiriaza-l in regim hotelier.

Fii foarte atent la zona către care alegi sa inchiriezi imobilul. Este foarte important sa găsești un apartament pe lângă zonele turistice.

Vezi unde sunt principale hoteluri si cauta si tu un apartament in acea zona. Sunt foarte multi oameni care preferă să închirieze in regim hotelier. Sunt oameni care nu suporta hotelurile clasice.

Insa, nu uita ca pe cat de bănoasă este aceasta afacere, pe atât de mari sunt si costurile. Trebuie sa te ocupi de locuinta, sa curați spatiul si lenjeria, sa te ocupi de reparații, daune, uzura etc.

Intr-adevat la început daca lucrezi singur, aceasta investitie nu este o sursa de venit pasiv. Doar că iti poate oferi o libertate mult peste cea a unui angajat.

Totusi, daca esti inteligent si daca gândesti la scara mare, poti sa colaborezi cu o menajeră, cu un meserias si crede-mă că tu o sa te ocupi doar de cifre.

Pierzi bani in schimbul acestor servicii dar castigi timp, ca sa poti sa te ocupi de mai multe unități in acelasi timp.

Dacă ai experienta, in 7 sau 8 zile, poti sa iti scoti chiria pe care trebuie sa o platesti proprietarului. Iar restul de bani pe care o sa ii incasezi pana la finalul lunii, sunt ai tăi.

Inchiriaza o casa si subinchiriaz-o in scopul unor evenimente speciale.

Este o investiție care poate sa iti aduca mult mai multi bani decat in primul caz. Gradul de ocupare este mai mic. Dar incasezi mult mai multi bani, atunci cand au loc evenimente.

Încearcă să alegi zonele de prestigiu, zonele de renume. Zonele civilizate ale orașului.

Dacă vrei să inchiriezi in centru cauta imobilele in stil arhitectural vechi. Dacă vrei să cauți un imobil mai la marginea orasul, sau in afara, ai grija la utilități și la calitatea construcției.

Dacă ajungi sa fii cunoscut pe piata, la un grad de ocupare bun, poti sa scapi de chiria pe care trebuie sa i-o oferi proprietarului, in maxim 2 saptamani. Iar restul de bani rămân la tine in buzunar.

Un avantaj mare aici este faptul că o casa se închiriază mult mai greu. Asta înseamnă că dacă stăpânești bine arta negocierii si daca esti inteligent poti sa cazi la înțelegere cu proprietarul si sa ii oferi un procent din venituri.

Asta iti ofera tie ocazia ca atunci cand nu ai evenimente programate sa nu mai fii nevoit sa plătești chirie.

Ai evenimente, ii plătești proprietarului procentul de bani. Nu ai evenimente nu plătești nimic.

Inchiriaza un teren si construiește un depozit pe care sa il subinchiriezi.

Aici lucrurile sunt destul de evidente. În primul rând trebuie sa colaborezi cu un proprietar care este dispus sa iti închirieze terenul pe termen lung.

Este logic, nu cred ca te-ai simti bine ca atunci cand termini de construit depozitul, sa fii nevoit sa eliberezi proprietatea pentru ca ti-a expirat contractul de închiriere.

În general, trebuie sa iti îndrepți atenția spre periferie. Ai grija la infrastructura din jurul proprietății. Plus ca trebuie sa existe acces la acea proprietate.

Aceste terenuri se închiriază mult mai greu. Totusi, acest aspect poate sa reprezinta un avantaj pentru tine daca, încă odată, stii sa negociezi si daca ai experienta pe aceasta speță.

Este indicat ca atunci cand vrei sa faci aceasta investitie, sa existe si o cerere. Nu cred ca este benefic sa te apuci sa construiești pana nu semnezi un eventual precontract cu o persoana juridica. Care este dispusă să îți plateasca chirie pentru o anumita perioada de timp.

Tot ce trebuie sa faci tine de cifre. Dacă pe parcursul derulării contractelor esti pe plus, înseamnă că tocmai ti-ai creat un activ.⁹

Concluzie.

O sa fiu scurt pe final si o sa te rog următorul lucru:

Încearcă să nu gândesti in termeni negativi legat de aceste 3 metode prin care poti sa faci bani fara sa muncesti. Nu iti pune limite si nu incerca sa spui ca nu se poate sau ca este greu.

Dacă faci acest lucru, inseamna ca meriți să rămâi sarac. Eu nu spun ca este usor sa faci acest lucru, eu spun ca este simplu si posibil. Mai ales daca te educi pe aceasta latura.

Plus ca eu reprezint o garanție pentru tine, deoarece am prieteni care se ocupa cu astfel de combinatii si crede-mă că sunt plini de bani.

Acești oameni pe care eu ii cunosc sunt independenti financiar. Si nu sunt obligati să muncească pe un program fix de la 9 la 18. Nu au obligații de ordin ierarhic.

Baftă si spor la bani.

Laurentiu Ungureanu.
Ai mai multe detalii despre mine pe site:

www.laurentiuungureanu.com

Distribuie sa vada si prietenii tai:

Disclaimer

Nu uita, esti o persoana responsabila si iti asumi modul in care te folosesti de sfaturile mele. Eu nu pot fi tras la raspundere. Chiar daca nu iti place cum suna, trebuie sa ma asigur ca atat eu, dar mai ales tu, stim sa facem lucrurile cum trebuie.

Cele mai bune texte pentru tine:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?