Meniu Închide

3 tehnici prin care poti sa iti cresti venitul

3 tehnici prin care poti sa iti cresti venitul.

Daca vrei sa iti cresti venitul trebuie sa inveti cum sa servesti cat mai multi oameni in acelasi timp. Trebuie sa te gandesti tot timpul cum sa iti maresti expunerea pe care o ai in societate. Cu cat mai multi oameni beneficiaza de ceea ce oferi tu, cu atat mai multi bani vei castiga. Poti sa afli ce trebuie sa faci mai exact daca dai click pe – Daca vrei sa faci bani ofera valoare.

Si desi asta este cel mai important aspect asupra caruia trebuie sa te concentrezi, totusi vreau sa stii ca pe langa acest lucru, mai exista alte 3 tehnici esentiale de care trebuie sa tii cont incepand chiar din acest moment. Eu le denumesc cele 3 tehnici prin care poti sa iti cresti venitul.

Cauta sa te specializezi pe un anumit domeniu.

Nu trebuie sa fii omul bun la toate. In schimb, trebuie sa fii cel mai bun om pe segmentul, nisa sau subnisa ta. Ce inseamna asta ?

  • Pai daca esti de meserie instalator cauta sa fii cel mai bun instalator pe partea de incalzire centrala-gaze. Sau pe partea de apa-canal.
  • Daca esti de meserie avocat, cauta sa fii cel mai bun avocat pe partea de proprietate intelectuala. Sau pe partea de penal-comercial.

Totusi, eu nu spun sa fii indiferent fata de celelalte nise sau subnise din cadrul domeniului in care iti desfasori activitatea. Dar trebuie sa fii in primul rand specialist doar pe o anumita zona, si abia apoi poti sa iti creezi o alta perspectiva acaparand si celelalte portiuni.

Cere mai multi bani decat esti confortabil sa ceri.

Tu, la fel ca oricare alta persoana, incepi sa evoluezi in momentul in care iti desfasori activitatea in mod constant in domeniul in care ai ales sa activezi. Sau cel putin asa ar fi normal…

Dar de multe ori, desi ai evoluat si te-ai dezvoltat, exista posibilitatea sa nu observi si sa ramai in urma dpdv al nivelului financiar ( banii pe care ii incasezi in urma prestatiei tale ).

Iar ca sa poti sa eviti situatii de genul acesta, incearca sa te obisnuiesti sa ceri putin mai mult decat esti tu obisnuit sa ceri in mod normal. Ce vreau sa spun mai exact  ?

Daca venitul tau lunar este de 1000 euro. Iar tu crezi dpdv mental ca ai merita undeva pe la 1300, 1400, atunci trebuie sa ceri 1700 euro.

Facand asta, vei reusi sa fortezi un pic si vei fi cu un pas inainte, reusind astfel sa nu mai ai parte de perioade de plafonare si de stagnare financiara.

Solicita sa fii platit pentru rezultate, nu contra timp.

De fiecare data cand alegi sa platesti cu timpul in schimbul banilor pe care ii incasezi nu vei reusi niciodata sa atingi o treapta financiara de nivel inalt. Pentru ca timpul este limitat, iar daca timpul este limitat atunci inseamna ca banii pe care ii vei primi sunt limitati.

Gandeste-te putin…

Sa zicem ca ai 20 ani si un salariu de 1000 euro. Pai daca stai sa gandesti logic, inseamna ca ( virgula 😊 ) castigul tau maxim in aceasta viata este de 1000 euro × 40 ani ( adica 1000 euro × 480 luni ). Asta inseamna ca toti banii pe care poti sa ii primesti in aceasta viata sunt in valoare de 480.000 euro.( fara sa luam in calcul eventualele modificari ) Dar niciodata mai mult. Daca timpul este limitat, atunci si banii pe care ii castigi vor dispune de o anumita limita.

Totusi, exista o posibilitate prin care poti sa castigi infinit mai multi bani, indiferent de timpul pe care poti sa il aloci activitatilor pe care le desfasori. Cum ?

Foarte simplu … In momentul in care alegi sa lucrezi pe rezultate si sa primesti bani atat pe cat meriti.

Sa luam un exemplu :

Sa zicem ca esti un foarte bun agent de vanzari. Tu vei fi platit in functie de vanzarea si profitul pe care poti sa il generezi intr-un anumit interval de timp.

Colegul tau, tot agent de vanzari, este mai putin productiv. Desi amandoi lucrati cate 10 ore pe zi, totusi tu reusesti sa vinzi mult mai mult decat el.

In mod normal comisionul pe care tu o sa il incasezi este mult mai mare decat comisionul pe care trebuie sa il primeasca colegul tau. Asta inseamna ca tu esti platit in functie de rezultat.

Vinzi mai multa marfa, castigi mai multi bani. Vinzi mai putin, castigi mai putini bani. Nu mai vinzi marfa, nu mai castigi nimic.

Asta inseamna sa fii platit pentru rezultate !!!

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook.

Ajuta-ti prietenii sa isi dezvolte personalitatea !!!
Posted in FINANCIAR | BANI

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *