Meniu Închide

3 tehnici prin care poti sa iti cresti venitul

3 tehnici prin care poti sa iti cresti venitull

3 tehnici prin care poti sa iti cresti venitul.

Daca vrei sa iti cresti venitul trebuie sa iti dezvolti capacitatea de a servi cat mai multi oameni in acelasi timp. Cu cat mai multi oameni beneficiaza de ceea ce oferi tu, cu atat mai multi bani o sa castigi.

Ai mai multe detalii legat de modul prin care poti sa oferi valoare și sa primești bani la schimb, aici – ofera valoare si o sa castigi foarte multi bani.

Si desi asta este cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont. Totusi vreau sa stii ca pe langa acest lucru, mai exista alte 3 tehnici esentiale de care trebuie sa fii conștient, incepand chiar din acest moment.

Eu le denumesc cele 3 tehnici prin care poti sa iti cresti venitul.

Cauta sa te specializezi pe un anumit domeniu.

Nu trebuie sa fii omul bun la toate. In schimb, trebuie sa fii cel mai bun om pe segmentul, nisa sau subnisa ta.

Ce inseamna asta?

Pai daca esti de meserie instalator cauta sa fii cel mai bun instalator pe partea de incalzire centrala-gaze. Sau pe partea de apa-canal.

Daca esti de meserie avocat, cauta sa fii cel mai bun avocat pe partea de proprietate intelectuala. Sau pe partea de penal-comercial.

Acum, eu nu spun sa fii indiferent fata de celelalte nise sau subnise din cadrul domeniului in care iti desfasori activitatea.

Dar trebuie sa fii in primul rand specialist doar pe o anumita zona. Si abia apoi poti sa iti creezi o alta perspectiva acaparand si celelalte portiuni.

Cere mai multi bani decat esti confortabil sa ceri.

Tu, la fel ca oricare alta persoana, incepi sa evoluezi in momentul in care iti desfasori activitatea in mod constant in domeniul in care ai ales sa activezi. Sau cel putin asa ar fi normal.

Dar de multe ori, desi ai evoluat si te-ai dezvoltat, exista posibilitatea sa nu observi si sa ramai in urma dpdv financiar (banii pe care ii incasezi in urma prestatiei tale).

Iar ca sa poti sa eviti situatii de genul acesta, incearca sa te obisnuiesti sa ceri un pic mai mult decat esti tu obisnuit sa ceri in mod normal.

Ce vreau sa spun mai exact?

Daca venitul tau lunar este de 1000 euro. Iar tu crezi dpdv mental ca ai merita undeva pe la 1300, 1400, atunci trebuie sa ceri 1700 euro.

Odată ce faci acest lucru, o sa reusesti sa fortezi un pic si sa fii cu un pas înainte. Și o sa reusesti astfel sa nu mai ai parte de perioade de frustrare si de stagnare dpdv financiar.

Solicita sa fii platit pentru rezultate, nu pentru timp.

De fiecare data cand alegi sa platesti cu timpul in schimbul banilor pe care ii incasezi, nu o sa reusesti niciodata sa atingi o treapta financiara de nivel inalt.

Pentru ca timpul este limitat. Iar daca timpul este limitat atunci inseamna ca banii pe care ii vei primi sunt limitati.

Gandeste-te putin…

Sa zicem ca ai 20 ani si un salariu de 1000 euro.

Pai daca stai sa gandesti logic, inseamna ca venitul tau maxim in aceasta viata este de 1000 euro × 40 ani (adica 1000 euro × 480 luni).

Asta inseamna ca toti banii pe care poti sa ii primesti in aceasta viata sunt in valoare de 480.000 euro. Fara sa luam in calcul eventualele fluctuații. Dar niciodata mai mult.

Daca timpul este limitat, atunci si banii pe care ii castigi vor dispune de o anumita limita.

Totusi, exista o posibilitate prin care poti sa castigi infinit mai multi bani. Indiferent de timpul pe care poti sa il aloci activitatilor pe care le desfasori.

Cum?

Foarte simplu… In momentul in care alegi sa lucrezi pe rezultate si sa primesti bani atat pe cat meriti.

Sa luam un exemplu:

Sa zicem ca esti un agent de vânzări foarte bun.

Tu vei fi platit in functie de vanzarea si profitul pe care poti sa il generezi intr-un anumit interval de timp.

Colegul tau, tot agent de vanzari, o sa fie plătit în același mod. Doar ca el este mai putin productiv.

Desi amandoi lucrati cate 10 ore pe zi, totusi tu reusesti sa vinzi mult mai mult decat el.

In mod normal comisionul pe care tu o sa il incasezi este mult mai mare decat comisionul pe care trebuie sa il primeasca colegul tau.

Asta inseamna ca tu esti platit in functie de rezultat.

Vinzi mai multa marfa, castigi mai multi bani. Vinzi mai putin, castigi mai putini bani. Nu mai vinzi marfa, nu mai castigi nimic.

Asta inseamna sa fii platit pentru rezultate!!!

Asa ca, daca tii cont de aceste 3 tehnici. Iar nu in ultimul rand, dacă cunoști și următorul principiu financiar – Un principiu financiar care te face bogat, o sa observi o îmbunătățire substanțială a veniturilor tale lunare.

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook.

Distribuie pentru prietenii tăi ///
Posted in FINANCIAR | BANI

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *