Meniu Închide

4 sfaturi simple pentru succesul tau financiar

4 sfaturi simple pentru succesul tau financia

4 sfaturi simple pentru succesul tau financiar.

Odata ce ai ajuns pana aici, sunt sigur ca iti doresti sa obtii succesul financiar. Indiferent cum poate fi denumit acesta.

In acelasi timp, sunt sigur ca ai anumite modele umane pe care le urmaresti. Si sunt sigur ca exista anumiti oameni de succes pe care ii admiri.

Iar aceste doua aspecte te fac sa iti doresti sa afli care sunt metodele pe care poti sa le folosesti. Astfel incat sa poti sa ajungi la un nivel financiar asemanator.

Din aceste considerente, vreau sa iti transmit in cadrul acestui material destul de scurt urmatorul lucru:

Daca vrei sa ai rezultate trebuie sa tii cont de urmatoarele 4 sfaturi simple pentru succesul tau financiar.

Fii ferm in momentul in care iti stabilesti obiective financiare.

Asuma-ti responsabilitatea si invata din greseli.

Inconjoara-te de oameni care iti impartasesc viziunea.

Odihneste-te, incarca-ti bateriile si petrece timp cu tine insuti.

Sa le analizam putin pe fiecare in parte:

Fii ferm in momentul in care iti stabilesti obiective financiare.

Daca vrei sa faci foarte multi bani, in momentul in care iti trasezi obiective care includ acest scop, este foarte important sa fii consecvent.

Asta inseamna ca trebuie sa fii pregatit pentru orice obstacol de care poti sa te lovesti in drumul spre indeplinirea acelor obiective. Trebuie sa fii implicat si sa te dedici 100% in scopul realizarii lor.

In acelasi timp, daca esti destul de hotarat atunci cand iti trasezi un obiectiv financiar, te vei diferentia enorm fata de patura sociala saraca.

Pentru ca majoritatea dintre cei care isi traseaza un obiectiv nu au in cea mai mare masura capacitatea sa creada ca acel obiectiv poate fi realizat.

Inconjoara-te de oameni care iti impartasesc viziunea.

Este foarte simplu… daca vrei sa ai succes financiar trebuie sa te inconjori de personaje care au deja succes financiar. Sau daca nu beneficiaza de acest lucru, cel putin sa simti ca acestia lucrează în direcția potrivita.

Nu trebuie sa urmaresti acest lucru pentru ca vreau eu. Ci pentru ca s-a dovedit faptul ca atitudinea celor din jur iti influenteaza starea ta personala (in mod pozitiv sau in mod negativ, depinde).

Cum poti sa te inconjori de persoane care impartasesc aceeasi viziune cu tine?

Principalul lucru pe care iti recomand sa il faci este sa mergi in locurile frecventate de oameni, care au atins deja succesul in domeniul financiar.

Cauta prezenta fizica a acestora si nu te limita doar la a citi o carte despre aceștia. Sau la a urmari un interviu cu acestia (cu atat mai putin sa culegi informatii din presa despre ei).

In acelasi timp, scapa de prietenii care te trag inapoi. Ti-am explicat in cadrul acestui material de ce – Scapa de prietenii nocivi daca vrei sa ajungi bogat.

Asuma-ti responsabilitatea si invata din greseli.

Asa cum am dat de inteles in multe din articolele pe care le-am scris. Trebuie sa stii ca exista riscuri pentru fiecare dintre noi.

Iar riscurile sunt prezente odata cu majoritatea activitatilor pe care alegi sa le intreprinzi. Ai maii multe detalii legat de acest aspect aici – Daca nu iti place riscul nu o sa faci bani.

Insa, daca esti puternic in interior si daca dispui de o incredere substantiala, nu o sa te mai blochezi in momentul in care faci greseli. Si nu o sa mai abandonezi in momentul in care te lovesti de obstacole.

O sa reusesti acest lucru, deoarece o sa ai capacitatea sa intelegi ca in spatele fiecarui esec se ascunde de fapt o lectie pe care trebuie sa o inveti.

Iar daca iti asumi si responsabilitatea pentru acest lucru, castigurile vor fi si mai mari.

Din acest motiv, ai grija ca in momentul in care intreprinzi activitati noi, sa nu iti fie teama. Chiar daca exista riscul sa mai faci si greseli din cand in cand.

Odihneste-te, incarca-ti bateriile si petrece timp cu tine insuti.

Daca vrei sa ai succes in domeniul financiar este important sa iti petreci o foarte buna perioada din timp muncind (atentie – nu ma refer la munca fizica). Si desi este imperios necesar acest lucru. Asta nu inseamna ca trebuie sa te muti la sediul firmei sau la birou.

Imi permit sa afirm acest lucru deoarece in momentul in care nu te odihnesti corespunzator. Dupa o perioada de efort intens, exista posibilitatea sa nu mai oferi acelasi randament.

Plus ca daca efortul a fost unul foarte exagerat, iti recomand sa te deconectezi total pentru o perioada de cateva zile.

Iar dupa ce o sa te intorci cu bateriile incarcate, o sa observi ca productivitatea pe care o oferi este cu mult peste asteptari.

Si nu in ultimul rand, nu uita sa iti acorzi cel putin cateva zeci de minute pe zi in care sa petreci timp in intimitate (doar tu singur).

Pentru ca acele momente iti vor oferi o claritate asupra a ceea ce iti doresti de fapt sa realizezi dpdv financiar.

Bafta și spor la bani!

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook.

Distribuie pentru prietenii tăi ///
Posted in FINANCIAR | BANI

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *