Meniu Închide

4 sfaturi simple pentru succesul tau financiar

4 sfaturi simple pentru succesul tau financiar.

In momentul in care citesti acest articol sa stii ca exista o probabilitate foarte mare sa iti doresti sa obtii succesul financiar, indiferent cum poate fi denumit acesta.

In acelasi timp sunt sigur ca ai anumite modele umane pe care le urmaresti. Si sunt sigur ca exista anumiti oameni de succes pe care ii admiri. Iar cele doua aspecte rezulta intr-o dorinta a ta de a afla care sunt metodele pe care le poti folosi. Astfel incat sa poti sa ajungi la un nivel de implinire financiara asemeni acestora.

Din aceste considerente, vreau sa iti transmit in cadrul acestui material destul de scurt urmatorul lucru. Daca vrei sa ai succes trebuie sa tii cont de urmatoarele 4 sfaturi simple pentru succesul tau financiar :

Fii ferm in momentul in care iti stabilesti obiective financiare.

Asuma-ti responsabilitatea si invata din greseli.

Inconjoara-te de oameni care iti impartasesc viziunea.

Odihneste-te, incarca-ti bateriile si petrece timp cu tine insuti.

Sa le analizam putin pe fiecare in parte :

Fii ferm in momentul in care iti stabilesti obiective financiare.

Daca vrei sa faci bani foarte multi, in momentul in care iti trasezi obiective care includ acest scop, este foarte important sa fii consecvent.

Asta inseamna ca trebuie sa fii pregatit pentru orice obstacol de care te poti lovi in drumul spre indeplinirea acelor obiective. Trebuie sa fii implicat si sa te dedici 100% in scopul realizarii lor.

In acelasi timp, daca esti destul de hotarat atunci cand iti trasezi un scop financiar, te vei diferentia enorm fata de patura sociala saraca. Pentru ca majoritatea dintre cei care isi traseaza un obiectiv nu au in cea mai mare masura capacitatea sa creada ca acel obiectiv poate fi realizat.

Inconjoara-te de oameni care iti impartasesc viziunea.

Este foarte simplu… daca vrei sa ai succes financiar trebuie sa te inconjori de personaje care au deja succes financiar. Sau daca nu beneficiaza de acest lucru, cel putin sa simti ca acestia lucrează în direcția potrivita.

Nu trebuie sa urmaresti acest lucru pentru ca vreau eu, ci pentru ca s-a dovedit faptul ca atitudinea celor din jur iti influenteaza starea ta personala ( in mod pozitiv sau in mod negativ, depinde ).

Cum poti sa te inconjori de persoane care impartasesc aceeasi viziune cu tine ?

Principalul lucru pe care iti recomand sa il faci este sa mergi in locuri frecventate de oameni care au atins deja succesul in domeniul financiar. Cauta prezenta fizica a acestora si nu te limita doar la a citi o carte despre aceștia. Sau la a urmari un interviu cu acestia ( cu atat mai putin sa culegi informatii din presa despre ei ).

Asuma-ti responsabilitatea si invata din greseli.

Asa cum am dat de inteles in multe din articolele pe care le-am scris… Trebuie sa stii ca riscuri exista pentru fiecare dintre noi. Iar riscurile sunt prezente odata cu majoritatea activitatilor pe care alegi sa le intreprinzi.

Insa, daca esti puternic in interior si dispui de o incredere substantiala, nu te vei mai bloca in momentul in care faci greseli. Si nu vei mai abandona in momentul in care te lovesti de obstacole.

Vei reusi acest lucru deoarece vei avea capacitatea sa intelegi ca in spatele fiecarui esec se ascunde o lectie pe care trebuie sa o inveti. Iar daca iti asumi si responsabilitatea pentru acest lucru castigurile sunt pe masura.

Din acest motiv ai grija ca atunci cand o iei pe carari necunoscute, sa nu iti mai fie teama. Chiar daca exista riscul sa mai faci si greseli din cand in cand.

Un articol interesant pe care iti recomand sa il citesti acum : Cum sa ajungi independent financiar – cea mai sigura metoda.

Odihneste-te, incarca-ti bateriile si petrece timp cu tine insuti.

Daca vrei sa ai succes in domeniul financiar este important sa iti petreci o foarte mare perioada din timp muncind ( atentie – nu ma refer la munca fizica ). Si desi este imperios necesar acest lucru, asta nu inseamna ca trebuie sa te muti la sediul firmei sau la birou.

Imi permit sa afirm acest lucru deoarece in momentul in care nu te odihnesti corespunzator, dupa o perioada de efort intens, exista posibilitatea sa nu mai oferi acelasi randament. Iar daca efortul a fost unul foarte exagerat, iti recomand sa te deconectezi total pentru o perioada de cateva zile.

Dupa ce te vei intoarce cu bateriile incarcate, o sa observi ca productivitatea pe care o oferi este cu mult peste asteptari.

Si nu in ultimul rand, nu uita sa iti acorzi cel putin cateva zeci de minute pe zi in care sa petreci timp in intimitate ( doar tu singur ). Aceste momente iti pot creea o claritate asupra a ceea ce iti doresti de fapt sa realizezi dpdv financiar.

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook.

Ajuta-ti prietenii sa isi dezvolte personalitatea !!!
Posted in FINANCIAR | BANI

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *