Meniu Închide

4 sfaturi simple pentru succesul tau financiar

4 sfaturi simple pentru succesul tau financia

4 sfaturi simple pentru succesul tau financiar.

Inca de la inceput vreau sa iti transmit un sfat foarte important:

Invata sa privesti lucrurile in mod simplu.

Nu le complica, pentru ca desi poate tu nu stii cum sa faci bani. Asta nu inseamna neaparat ca este greu sa faci acest lucru.

Plus ca este foarte important sa intelegi ca atunci cand exista ceva ce nu ai, inseamna ca exista ceva ce nu stii.

Asa ca, tinand cont de toate aceste aspecte vreau sa iti transmit in cadrul acestui material anumite detalii, care sa te faca sa privesti lucrurile in mod real.

Nu trebuie sa faci 4 facultati ca sa poti sa spui ca esti inteligent financiar. Nu trebuie sa iti dai doctoratul sau sa participi la un MBA de prestigiu.

Tot ce trebuie sa faci este sa respecti anumite obiceiuri, pe care le respecta majoritatea celor care au succes pe acest plan.

Trebuie sa ii copiezi. Nu trebuie sa stai tu acum sa inventezi roata.

4 sfaturi simple pentru succesul tau financiar.

Sa incepem…

Fii ferm in momentul in care iti stabilesti obiective financiare.

Asuma-ti responsabilitatea si invata din greseli.

Inconjoara-te de oameni care iti impartasesc viziunea.

Odihneste-te, incarca-ti bateriile si petrece timp cu tine insuti.

Sa le analizam putin pe fiecare in parte:

Fii ferm in momentul in care iti stabilesti obiective financiare.

In momentul in care iti trasezi un obiectiv si vrei sa faci foarte multi bani in viata, trebuie sa fii consecvent. Trebuie sa ai incredere si sa fii perseverent.

Asta inseamna ca trebuie sa fii pregatit ca sa depasesti orice obstacol de care poti sa te lovesti in drumul catre indeplinirea acelui obiectiv. Trebuie sa fii implicat si sa te dedici 100% in scopul indeplinirii lui.

Acest lucru o sa te diferentieze enorm fata de cei din patura sociala saraca. Pentru ca majoritatea celor care isi traseaza un obiectiv financiar, nu au in cea mai mare masura capacitatea sa creada ca acel obiectiv poate fi realizat.

Plus ca acest lucru este foarte benefic pentru tine. Stii cum se spune, atat timp cat sunt multi cei care abandoneaza, inseamna ca nu o sa ai o concurenta atat de mare atunci cand nu abandonezi.

Inconjoara-te de oameni care iti impartasesc viziunea.

Este foarte simplu… daca vrei sa ai succes din punct de vedere financiar, trebuie sa te inconjori de persoane care au deja succes financiar. Sau daca nu au rezultate, cel putin sa simti ca acestia lucrează în direcția potrivita.

Si nu trebuie sa faci acest lucru pentru ca vreau eu. Ci pentru ca s-a dovedit stiintific faptul ca cei care te inconjoara iti influenteaza mindset-ul financiar (in mod pozitiv sau in mod negativ, depinde).

Asa ca, scapa de prietenii care te trag inapoi. Am discutat mult mai in detaliu legat de acest aspect in urmatorul material – Daca vrei sa ajungi bogat trebuie sa iti schimbi prietenii.

Acum, dupa ce scapi de prietenii care au o atitudine nociva fata de bani, trebuie sa te inconjori de persoane care impartasesc aceeasi viziune cu tine

Iar principalul lucru pe care iti recomand sa il faci este sa mergi in locurile frecventate de oameni, care au deja banii pe care tu tii doresti.

Cauta prezenta fizica a acestora si nu te limita doar la a citi o carte despre aceștia. Sau la a urmari un interviu cu acestia (cu atat mai putin sa culegi informatii din presa despre ei).

Asuma-ti responsabilitatea si invata din greseli.

Asa cum am dat de inteles in mai multe articolele pe care le-am redactat pe site. Trebuie sa stii ca in orice activitate pe care o intreprinzi exista un risc.

Ai mai multe detalii legat de acest aspect aici – Daca nu iti place riscul nu o sa faci bani.

Totusi, daca esti bine informat si daca esti educat din punct de vedere financiar, nu o sa te mai blochezi in momentul in care faci greseli. Si nu o sa mai abandonezi in momentul in care te lovesti de obstacole.

O sa reusesti acest lucru, deoarece o sa ai capacitatea sa intelegi ca in spatele fiecarui esec se ascunde de fapt o lectie pe care trebuie sa o inveti.

Iar daca iti asumi si responsabilitatea pentru acest lucru, deja pot sa spun ca faci diferenta.

Din acest motiv, ai grija ca in momentul in care intreprinzi activitati noi, sa nu iti fie teama. Chiar daca exista riscul sa mai faci si greseli din cand in cand.

Odihneste-te, incarca-ti bateriile si petrece timp cu tine insuti.

Daca vrei sa ai succes trebuie sa lucrezi, trebuie sa tragi tare (atentie – nu ma refer la munca fizica). Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa te muti la birou.

Iti spun acest lucru, deoarece in momentul in care nu o sa te odihnesti corespunzator. Dupa o perioada de efort intens, exista posibilitatea sa nu mai oferi acelasi randament.

Bine, daca efortul a fost unul foarte exagerat, iti recomand chiar sa te deconectezi de tot pentru o perioada de cateva zile.

Iar dupa ce te intorci cu bateriile incarcate, o sa observi ca productivitatea pe care o oferi este peste medie.

Asa ca lasa prostiile la o parte. Si nu te mai trezi la 4 dimineata doar pentru ca asa iti spune lumea ca trebuie sa faci.

Nu ai nevoie de astfel de obiceiuri, decat daca esti construit de asa natura…

Si in acelasi timp, nu uita ca trebuie sa iti acorzi cel putin cateva zeci de minute pe zi in care sa petreci timp in intimitate (doar tu singur).

Pentru ca acele momente iti vor oferi o claritate asupra a ceea ce iti doresti sa faci cu viata ta din punct de vedere financiar.

Ai nevoie de analiza si de viziune. Iar toate aceste lucruri vin odata cu linistea pe care ti-o ofera momentele pe care ti le petreci tu si cu tine.

Bafta și spor la bani!

Laurentiu Ungureanu.
Ai mai multe detalii despre mine pe site:

www.laurentiuungureanu.com

Distribuie sa vada si prietenii tai:

Disclaimer

Nu uita, esti o persoana responsabila si iti asumi modul in care te folosesti de sfaturile mele. Eu nu pot fi tras la raspundere. Chiar daca nu iti place cum suna, trebuie sa ma asigur ca atat eu, dar mai ales tu, stim sa facem lucrurile cum trebuie.

Cele mai bune texte pentru tine:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?