Meniu Închide

Ce faci daca vrea sa se desparta de tine

Ce faci daca vrea sa se desparta de tine.

Fii intotdeauna de acord. Punct.

Daca esti inca tanar si nu ai destula experienta relationala, exista posibilitatea sa crezi ca am inceput sa bat campii. Insa, te asigur ca daca îți însușești o asemenea reactie, vei face deja primul pas pentru a mai avea o sansa sa iti recastigi partenerul.

Stiu ca sunt prea direct…

Dar trebuie sa stii faptul ca in anumite privinte, viata chiar este foarte simpla. Doar ca noi oamenii ne pricepem de minune sa ne-o complicam. Pentru ca in momentul in care te rogi de partener sa nu se desparta de tine sau ii ceri explicatii peste explicatii, nu faci altceva decat sa diminuezi sansele de a mai avea vreodata de-a face cu persoana respectiva.

Cand partenerul iti spune ca vrea sa se desparta de tine, raspunsul tau trebuie sa fie mereu următorul :

Asa o sa facem, cred ca este o idee foarte buna.

Este cel mai bun moment pentru tine, in care poti sa ii arati ca ai destul sange in instalatie. Ca esti o persoana care are incredere in fortele proprii.

Cel care da papucii este perceput de către societate o persoana superioara în comparație cu celalalt – cel care primește papucii 🙂 .

Insa, in momentul in care tu alegi sa raspunzi într-un asemenea mod, toata aceasta perceptie se anuleaza. Pentru ca daca esti un individ evoluat din punct de vedere personal, nu vei fi afectat niciodata de deciziile pe care le iau cei din exterior.

Ca o paranteza – dacă citești materialul urmator Oferă-i plăcerea de a-i fi dor de tine vei reuși sa iti scazi dramatic șansele de a mai ajunge într-o astfel de situatie.

Cand partenerul tau iti spune ca vrea sa va despartiti, acesta se asteapta la reactii specifice momentului respectiv. Se asteapta sa existe tensiune, lacrimi sau poate chiar certuri pe masura.

Totuși, desi este greu sa observi, trebuie sa stii ca la nivel subconstient acesta isi doreste sa vada ca a contat pentru tine, ca vei suferi si ca te vei ruga sa nu faca asta.

Doar ca, in momentul in care tu esti de acord cu acesta ( cand iti spune ca vrea sa va despartiti), ii lasi partenerului cale libera. Iar el se va lovi de propria indoiala.

  • Sigur am facut ceea ce trebuia?
  • Nu cumva decizia mea este una gresita?

Si multe alte intrebari asemanatoare…

In acelasi timp este destul important sa intelegi urmatorul lucru. Daca ajungi vreodata intr-o astfel de situatie, trebuie sa accepti ca ai facut anumite greseli in cadrul relatiei. Dupa ce accepti acest lucru, trebuie sa iti schimbi atitudinea. Trebuie sa imbratisezi un alt tip de comportament si sa iti dezvolti personalitatea.

Iar in aceeasi ordine de idei, trebuie sa stii ca e nevoie sa actionezi diferit. Deznodamantul actual reprezinta un rezultat firesc al actiunilor pe care le-ai intreprins in trecutul tau relational. Ceea ce ai semanat, aia ai cules.

Concluzie.

Desi pare dureros, trebuie sa iti spun cu părere de rău că in ziua de azi relațiile s-au transformat în batalii psihologice pentru suprematie.

Iar pe lângă acest aspect, putini mai sunt cei care au capacitatea sa înțeleagă următoarele lucruri :

  • A iubi inseamna de fapt sa ii oferi partenerului libertatea necesara.
  • A iubi inseamna sa intelegi ca partenerul are dreptul sa gandeasca diferit în comparație cu tine.
  • A iubi inseamna sa accepti faptul ca are dreptul sa ia propriile decizii, indiferent daca tu esti sau nu esti de acord.

Nu este usor sa ai parte de astfel de momente în viata. Dar daca ai ajuns deja intr-o astfel de situatie, nu iti ramane altceva de facut decat sa joci toate cărțile. Iar intr-un final, sa analizezi ceea ce iti doresti de la viata. Pentru a fi in masura sa iei cele mai bune decizii pentru viitorul tău.

Ce faci daca vrea sa se desparta de tine.

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook.

Ajuta-ti prietenii sa isi dezvolte personalitatea !!!
Posted in IUBIRE | RELAȚII

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *