Meniu Închide

Ce faci daca vrea sa se desparta de tine

Ce faci daca vrea sa se desparta de tine

Ce faci daca vrea sa se desparta de tine.

Fii intotdeauna de acord. Punct.

Daca esti inca incepator si daca nu ai destula experienta relationala, exista posibilitatea sa crezi ca am inceput sa bat campii.

Insa, te asigur ca daca îți însușești o asemenea reactie, o sa faci deja primul pas pentru a mai avea o sansa sa iti recastigi partenerul.

Stiu ca sunt prea direct…

Dar trebuie sa stii faptul ca in anumite privinte, viata chiar este foarte simpla. Doar ca noi oamenii ne pricepem de minune sa ne-o complicam.

Pentru ca in momentul in care te rogi de partener sa nu se desparta de tine sau ii ceri explicatii peste explicatii. Nu faci altceva decat sa diminuezi sansele de a mai avea vreodata de-a face cu persoana respectiva.

Trebuie sa ii arati partenerului ca nu te afectează acest lucru.

Cand partenerul iti spune ca vrea sa se desparta de tine, raspunsul tau trebuie sa fie mereu următorul:

Asa o sa facem, cred ca este o idee foarte buna.

Este cel mai bun moment pentru tine, in care poti sa ii arati ca ai incredere in tinei. Ca esti o persoana care are direcție, care își cunoaște scopul și care își înțelege rostul.

Cel care da papucii este perceput de către societate o persoana superioara în comparație cu celalalt, cel care primește papucii 🙂 .

Insa, in momentul in care tu alegi sa raspunzi într-un asemenea mod, toata aceasta perceptie se anuleaza.

Pentru ca daca esti un individ evoluat din punct de vedere emotional, nu o sa fii niciodata afectat de deciziile pe care le iau cei din exterior.

Partenerul vrea ca tu sa te simti afectat.

Cand partenerul tau iti spune ca vrea sa va despartiti, acesta se asteapta la reactii specifice momentului respectiv. Se asteapta sa existe tensiune, lacrimi sau poate chiar certuri pe masura.

Si desi este greu sa observi acest lucru, trebuie sa stii ca la nivel de subconstient acesta isi doreste sa vada ca a contat pentru tine. Vrea sa vada ca suferi si ca o sa te rogi de el sa nu faca acest lucru.

Doar ca, in momentul in care tu esti de acord cu acesta (cand iti spune ca vrea sa va despartiti), ii lasi partenerului cale libera. Iar el o sa se loveasca de propria indoiala.

  • Sigur am facut ceea ce trebuia?
  • Nu cumva decizia mea este una gresita?
  • Daca fac vreo prostie?

Si multe alte intrebari asemanatoare…

In acelasi timp, este foarte important sa intelegi urmatorul lucru:

Daca ajungi vreodata intr-o astfel de situatie, trebuie sa accepti ca ai facut anumite greseli in cadrul relatiei. Nu mai da vina pe mediul extern, pe parinti, pe prieteni, pe tara, pe, pe, pe… Asuma-ti respnsabilitatea.

Pentru ca deznodamantul actual reprezinta un rezultat firesc al actiunilor pe care le-ai intreprins in trecutul tau relational. Ceea ce ai semanat, aia ai cules.

Iar dupa ce faci acest lucru, dupa ce accepti ca tu esti singurul responsabil pentru viata pe care o traiesti, trebuie sa actionezi diferit. Trebuie sa iti schimbi atitudinea. Trebuie sa imbratisezi un alt tip de comportament si sa iti dezvolti personalitatea.

Ai aici un articol foarte bun – Cum sa il faci sa ii fie dor de tine. In care iti explic cum trebuie sa procedezi in aceasta situatie. Astfel incat sa nu mai ai parte de astfel de momente stanjenitoare

Concluzie. Ce faci daca vrea sa se desparta de tine.

Nu este usor sa ai parte de astfel de momente în viata. Dar daca ai ajuns deja în aceasta situatie, nu iti ramane altceva de facut decat sa iti joci toate cărțile.

Iar intr-un final, sa analizezi ceea ce iti doresti de la viata. Pentru a fi in masura sa iei cele mai bune decizii pentru viitorul tău.

Și desi pare dureros, nu vreau sa inchei fara sa iti spun cu părere de rău. Că in ziua de azi relațiile s-au transformat în batalii psihologice pentru suprematie.

Putini sunt cei care mai au capacitatea sa înțeleagă următoarele lucruri:

  • A iubi inseamna de fapt sa ii oferi partenerului libertatea necesara.
  • A iubi inseamna sa intelegi ca partenerul are dreptul sa gandeasca diferit în comparație cu tine.
  • A iubi inseamna sa accepti faptul ca are dreptul sa ia propriile decizii, indiferent daca tu esti sau nu esti de acord.

Sunt lucruri elementare crede-ma, sunt lucruri care nu necesita o inteligenta peste medie.

Totusi, indiferent de situatie, foarte multi oameni nu vor acorda niciodata importanta acestor sfaturi.

IMPORTANT

Pentru consiliere relationala click aici – Consiliere relationala.

Ai acces la o sedinta 1 la 1, in care afli tot ce trebuie sa faci:

  1. Daca ai fost inselat.
  2. Daca ai aceasta suspiciune.

Astfel vei invata cum sa il faci pe partener sa se intoarca la tine, sau cel putin vei invata ce atitudine sa iti insusesti intr-o noua relatie.

Aici ai pagina noastra de Facebook – Edvim Facebook.

Sau poti sa ne contactezi pe email aici – contact@edvim.ro

Distribuie sa vada si prietenii tai:

Cele mai bune texte pentru tine:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.