Meniu Închide

Cele 3 obiceiuri secrete care te fac milionar

cele 3 obiceiuri secrete care te fac milionar

Cele 3 obiceiuri secrete care te fac milionar.

Daca te scuturi cu greu de propriile convingeri financiare pe care ti le-ai creat in timp, iti recomand sa NU citesti acest articol.

Nu de alta, dar toate sfaturile pe care urmeaza sa ti le transmit in cadrul acestui material, o sa iti creeze un disconfort.

Deoarece o sa te faca sa vezi ca tot ceea ce ai învățat pana în acest moment despre bani, este FALS.

In schimb, daca vrei sa scoti capul din cutie, daca vrei sa te delimitezi de patura sociala saraca si daca nu iti este frica sa pasesti pe un taram financiar necunoscut, atunci acest articol trebuie sa il citesti de indata.

Cele 3 obiceiuri secrete care te fac milionar.

Sa începem…

In momentul in care vrei sa faci bani foarte multi in viata si vrei sa ajungi milionar, trebuie sa adopti o multitudine de obiceiuri care iti vor oferi acest privilegiu.

Insa, dintre toate obiceiurile de care ai nevoie, 3 dintre acestea iti vor influenta rezultatul intr-o proportie covarsitoare.

Ideea este ca in online-ul din ziua de azi nu sunt foarte multi cei care au curajul sa iti prezinte in detaliu aceste obiceiuri (cele 3 obiceiuri secrete care te fac milionar).

Pentru ca aceste obiceiuri secrete pot rezulta intr-un efect total opus, daca nu intelegi si nu stii cum sa ti le insusesti.

Totusi, daca adopti aceste obiceiuri, daca ai capacitatea sa iti controlezi emotiile. Si daca ai curajul sa iti asumi un risc cat de cat moderat, poti sa ajungi milionar in maxim cativa ani.

Și nu trebuie sa crezi acest lucru doar pentru simplul fapt ca ti-l transmit eu. Poti sa verifici singur autenticitatea acestui sfat, in momentul in care o sa ii analizezi cu atentie pe cei mai bogati oameni din lume.

Dupa ce faci acest lucru, o sa observi ca intr-adevar tot ceea ce eu iti transmit, reprezinta o realitate prin simplul fapt ca acesti oameni bogati, s-au folosit sau se folosesc de aceste obiceiuri secrete.

Iata-le:

Trebuie sa muncesti cât mai putin.

Trebuie sa cheltui foarte multi bani.

Trebuie sa iti creezi datorii bune.

Da da stiu…

Ce iti transmit eu acum reprezinta exact opusul, a tot ceea ce tu ai invatat pana in acest moment despre bani.

Tu ai invatat ca trebuie:

  • Sa muncesti din greu pentru bani.
  • Sa faci economii luna de luna.
  • Sa scapi cat mai repede de datorii.

Doar ca toate aceste elemente reprezinta de fapt o mare iluzie. Pentru ca ele nu au nici o treaba cu realitatea financiara.

De ce imi permit sa afirm acest lucru?

Simplu, pentru ca daca te uiti in lume o sa observi ca:

Oamenii bogati muncesc foarte putin, în comparatie cu cei din patura sociala saraca. În schimb, acestia gândesc foarte mult.

Milionarii din ziua de azi nu fac economii, nu isi omoară visele. În schimb, acestia își cheltuie banii cat mai rapid, pe asa zisele instrumente financiare active, care genereaza venit pasiv.

Plus ca cele mai mari imperii financiare si cele mai mari corporatii s-au ridicat pe spatele unor indatorari si finantari de nivel inalt.

Asa ca, să le analizam putin pe fiecare in parte.

Trebuie sa muncesti cât mai putin.

Daca analizezi cu atentie cei mai bogati oameni din lume, o sa observi ca desi acestia castiga cei mai multi bani, efortul pe il depun este minim, comparativ cu efortul pe care il depun cei care castiga cei mai putini bani.

Multi cred ca daca vrei sa faci multi bani trebuie sa muncesti foarte mult. Totusi eu iti spun ca daca vrei sa castigi mai multi bani, trebuie sa muncesti cat mai putin. Insa trebuie sa muncesti inteligent.

Cum poti sa muncesti putin si sa castigi bani multi?

Pai primul lucru pe care trebuie sa il faci, incepand chiar din acest moment, este sa nu mai ai o atitudine de victima.

Asta inseamna ca trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru banii pe care nu ii ai si pentru timpul de care nu dispui.

Al doilea lucru pe care trebuie sa il faci, este sa descoperi cat mai exact ceea ce iti doresti sa faci cu viata ta din punct de vedere financiar.

Asta inseamna ca trebuie sa iti trasezi obiective precise si masurabile. Care sa iti ofere o claritate asupra directiei catre care urmeaza sa te indrepti.

Iar in al treilea rand, CEL MAI IMPORTANT lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti dezvolti:

ARIA DE CUNOSTINTE FINANCIARE.

Asta este cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci. Sa iti dezvolti aria de cunostinte financiare.

Este cel mai simplu lucru pe care trebuie sa il faci, daca vrei sa ajungi in situatia de a munci cat mai putin, pentru a castiga cat mai multi bani.

Dar deoarece este atat de simplu, multi nu se incred in el.

Un angajat plateste cele mai multe taxe la buget.

Stiai ca un angajat care isi vinde timpul pentru salariul pe care ii primeste luna de luna, plateste cele mai multe taxe la buget dpdv procentual?

Daca iti faci un calcul, o sa observi ca un angajat munceste mai mult de 4 luni din an doar pentru a plati taxe la stat. Intai isi plateste datoria catre stat iar apoi se bucura de banii care ii mai raman.

Mai este necesar sa iti spun ca daca ai o firma, poti sa cheltui banii pe care ii castigi, inainte de a plati taxe la stat?

Poti sa cheltui tot ceea ce castigi, astfel incat la finalul anului sa nu declari profit. Daca nu declari profit nu o sa platesti nici impozit.

Stiai acest lucru?

In fine, chiar daca stiai acest lucru sau chiar daca nu stiai, ideea e ca un angajat nu poate sa evite plata taxelor catre stat.

In schimb un antreprenor sau un investitor poate sa faca acest lucru. Am discutat mult mai in detaliu legat de acest aspect in cadrul acestui material – Cum sa platesti mai putine taxe catre stat.

Cand e vorba de bani, lucrurile sunt destul de simple.

Din cate poti sa observi, am venit doar cu cateva detalii financiare destul de banale, insa destul de necunoscute pentru cei din patura sociala saraca.

Din acest motiv iti spun ca dezvoltarea ariei de cunostinte financiare este cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont, in momentul in care vrei sa iti insusesti acest obicei.

Pentru ca dezvoltarea ariei de cunostinte financiare o sa te faca sa intelegi cum, cand si de ce sa ii pui pe altii sa munceasca în locul tau.

Asta inseamna de fapt sa lucrezi inteligent!!!

Trebuie sa cheltui foarte multi bani.

Daca iti doresti sa ajungi milionar intr-un timp relativ scurt, este imperios necesar sa iti cresti venitului.

Totusi, exista un lucru mult mai important decat cresterea venitului, pe care trebuie sa il faci si anume:

Trebuie sa iti cresti cheltuielile.

Cu cat cheltuielile tale sunt mai mari cu atat sansa de a te imbogati creste exponential.

Exista doua tipuri de cheltuieli:

Cheltuieli bune si cheltuieli rele.

Cheltuieli rele.

Toti banii care pleaca din buzunarul tau in schimbul unor lucruri/obiecte/servicii care nu genereaza nici un flux de numerar. Banii pleaca din buzunar dar nu se mai intorc niciodata.

Cheltuieli bune.

Toti banii care pleaca din buzunarul tau, care produc valoare si care se intorc intr-o perioada scurta sau medie de timp. Dar intr-un numar mult mai mare decat au fost initial.

Principalul lucru pe care trebuie sa il faci tu in momentul in care dispui de o suma de bani, este sa te folosesti intr-o proportie cat mai mare de cheltuielile bune pentru a-i inmulti.

Totusi, ce fac cei din patura sociala saraca in momentul in care dispun de o suma frumusica de bani?

Pai prima actiune pe care o intreprind, este sa cheltuie banii pe tot felul de lucruri care nu genereaza nici un flux de numerar.

Iar a doua cea mai mare capcana in care cad, o reprezinta economisirea unui procent din venit luna de luna. Fara un scop anume si cu o mare frica de a-i investi.

Aceste doua obiceiuri reprezinta motivele pentru care cei din patura sociala saraca, nu vor reusi niciodata sa devina milionari.

De ce trebuie sa cheltui banii cat mai rapid si de ce nu este bine sa faci economii?

In trecutul nu foarte indepartat, toti banii de pe piata puteau fi rascumparati in schimbul unui metal pretios. Insa in acest moment nu mai este posibil acest lucru.

Nici un ban de pe piata nu mai poate fi schimbat in aur, argint sau alt metal. Pentru ca toti banii din ziua de azi sunt de fapt niste hartii fara valoare.

De ce se intampla acest lucru, ți-am spus deja in cadrul acestui material – Daca faci economii o sa ramai sarac toata viata.

Pe langa acest aspect, in momentul de fata bancile centrale tiparesc bani fara intrerupere.

Iar cu cat apar mai multi bani in economie cu atat banii pe care tu ii strangi la saltea isi vor pierde valoarea datorita inflatiei.

Pe ce trebuie sa cheltui banii cat mai rapid (asa zisele cheltuieli bune):

Investitia in dezvoltarea de abilitati personale. În propria persoana și în propria educatie.

Plasarea banilor in instrumente financiare care genereaza alti bani. Achiziționarea de active.

Dezvoltarea de proiecte si sisteme care iti multiplica banii. Business, investitii și intermedieri.

Astea sunt de fapt cheltuielile bune pe care le pomenesc ori de câte ori am ocazia.

Trebuie sa iti creezi datorii bune.

Majoritatea milionarilor duc in spate foarte multe datorii. Insa nu doar ca au foarte multe datorii, dar aceștia se si folosesc de datorii pentru a face mult mai multe milioane.

In zilele noastre, foarte multi milionari cauta cu disperare sa ia bani cu imprumut (stiu, pare greu de crezut pentru tine).

Insa, in urma acestui obicei, acestia reusesc sa faca cu banii altora, ceea ce altii nu reusesc sa faca cu banii lor.

Cele 2 tipuri de datorii.

Exista doua tipuri de datorii:

Datorii bune si datorii rele.

Datorii rele.

Sunt datoriile care nu genereaza randament. Acestea nu produc nici un flux de numerar in momentul in care le accesezi. 

Sunt datoriile contractate pentru satisfacerea poftelor si dorintelor proprii, la un moment cat mai apropiat de prezent.

Cand iti faci o astfel de datorie castigi pe moment, dar pierzi pe termen lung,

Datorii bune.

Datoriile pe care le accesezi cu scopul de a plasa banii intr-o investitie/ afacere care o sa iti produca alți bani.

Cu cat iti creezi cat mai multe astfel de datorii, cu atat mai repede o sa ajungi milionar.

Daca investitia sau afacerea iti aduce mai multi bani, decat rata pe care ai mostenito in urma datoriei, inseamna ca esti pe drumul cel bun.

Exemple de datorii rele:

Imprumutul pentru achizitia unei masini.

Dupa ce faci acest imprumut, vei fi nevoit sa scoti bani din buzunar in mod constant pentru plata datoriei. Dar si pentru intretinerea ei in timp.

Ca o paranteza, acest lucru este valabil doar daca iti cumperi masina in scop personal. Daca o inchiriezi, datoria rea se transforma intr-o datorie buna.

Toate cumparaturile pe care le faci cu cardul de credit.

Dupa ce iti împlinești poftele și după ce iti satisfaci nevoile de moment vei fi nevoit sa restitui suma inapoi. Plus niste dobanzi de te doare capul.

Am discutat mult mai in detaliu legat de cardul de credit, in acest material – Cardul de credit te mentine sarac.

Exemple de datorii bune:

Imprumutul pentru achizitia unei locuinte.

Nu ai nevoie decat de un procent mic din suma iar banca te sprijina cu diferenta. Mai apoi tu o inchiriezi. Tu ramai cu proprietatea, iar chiriasul iti plateste rata.

Din cate poti sa observi datoria este pe numele tau, dar ti-o plateste altcineva. Deci este o datorie buna.

Un exemplu de un nivel inferior.

Sa luam si un imprumut de un nivel mai inferior, poate îți este un pic mai ușor sa intelegi ceea ce vreau sa iti transmit.

Sa spunem ca il cunosc pe vanzatorul X care vinde un gadget la pretul de 200 euro.

Dar eu am experienta si stiu ca pretul gadgetului este de 300 euro. Dar poate X il vinde pentru ca are nevoie urgenta de bani.

  • Eu imprumut acei 200 de euro de care am nevoie, de la Y.
  • Dupa aceea cumpăr de la vânzătorul X gadgetul.
  • Vand la randul meu gadgetul lui Z, cu 300 euro.
  • Apo ii dau banii inapoi lui Y cu dobanda, sa spunem 250 euro (nimeni nu te împrumută de ochi frumoși).
  • Iar eu am castigat 50 euro.

Asta se numeste datorie buna…

Cu banii pe care eu i-am imprumutat am generat alti bani. Am făcut bani folosindu-ma de banii altora.

Asa ca, din cate poti sa observi exemple sunt nenumarate. Doar ca tot ceea ce trebuie sa faci, este sa intelegi aceasta diferenta, dintre datoriile rele si datoriile bune.

Iar ca să reușești acest lucru, iti recomand sa nu mai te gandesti la datorie ca la o mare corvoada.

Pentru ca exista posibilitatea sa asociezi datoria cu necazul. Si tocmai acest lucru te impiedica sa ajungi milionari.

Concluzie. Cele 3 obiceiuri secrete care te fac milionar.

Din cate poti sa observi exista foarte multe lucruri pe care nu le cunosti sau pe care le interpretezi in mod eronat.

Din acest motiv pe site am redactat o paleta larga de materiale in care iti explic cum poti sa faci bani inteligent si cum sa ajungi independent financiar, inclusiv atunci cand nu ai bani.

Ai mai jos 3 astfel de materiale:

Cum sa faci bani cand nu ai nici un ban.

Cum sa investesti in imobiliare cand nu ai bani.

Cum sa ajungi bogat – o regula esentiala.

Totusi, aceste 3 obiceiuri despre care am discutat in acest material sunt definitorii. Deoarece te ajuta sa obtii rezultate cum nu ai mai obtinut pana in acest moment.

Bafta și spor la bani.

Laurentiu Ungureanu.
Ai mai multe detalii despre mine pe site:

www.laurentiuungureanu.com

Distribuie sa vada si prietenii tai:

Disclaimer

Nu uita, esti o persoana responsabila si iti asumi modul in care te folosesti de sfaturile mele. Eu nu pot fi tras la raspundere. Chiar daca nu iti place cum suna, trebuie sa ma asigur ca atat eu, dar mai ales tu, stim sa facem lucrurile cum trebuie.

Cele mai bune texte pentru tine:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?