Meniu Închide

Cele 7 minuni ale banilor

Cele 7 minuni ale banilor.

Exista 7 motive principale pentru care iti recomand cat mai urgent sa te apuci sa faci bani. Mie imi place sa le denumesc cele 7 minuni ale banilor. Si nu le denumesc in acest mod pentru ca imi place mie sa ma rasfat, ci pentru ca intr-adevar, doar banii iti pot oferi acces la aceste elemente vitale care iti schimba viata intr-o proportie covarsitoare.

Prima minune a banilor – Libertate

Este primul si cel mai important lucru pe care ti-l ofera banii. Libertatea inseamna de fapt puterea de a face tot ceea ce vrei sa faci, fara sa fii nevoit sa iti vinzi timpul din viata ta pentru banii pe care ii primesti luna de luna ( adica nu ai nevoie de jobul clasic ).

Daca vrei sa ai parte de libertate trebuie sa reusesti sa creezi un sistem care sa iti genereze bani – click AICI pentru ca vreau sa afli mai exact cum sa faci acest lucru.

Doar in acest mod vei ajunge sa lucrezi din placere ( nu vei mai fi nevoit sa lucrezi din prisma supravietuirii ). Vei intreprinde doar activitatiele care iti plac, iar castigul de pe urma acestora va reprezinta rasplata pe care viata ti-o ofera in schimbul propriei daruiri.

A doua minune a banilor – Sanatate

Sanatatea este una dintre cele mai pretioase elemente vitale, iar banii reprezinta un bun instrument care contribuie la intretinerea acesteia. Pentru ca banii sunt cel mai bun mijloc prin care poti sa iti imbunatatesti sanatatea.

  • Prin accesul la o alimentatie sanatoasa.
  • Prin timpul pe care ti-l ofera astfel incat sa poti sa il folosesti in cadrul activitatilor sportive.
  • Prin lipsa de stres datorira faptului ca nu esti nevoit sa traiesti de pe o zi pe alta.

Nu in ultimul rand, banii pot veni in sprijinul tau in momentul in care ai probleme de sanatate. Imagineaza ti ca esti bolnav si ca ai nevoie de o operatie care te costa zeci de mii de euro, dar care te vindeca complet. Ce zici ? In ce situatie vei fi mai linistit, atunci cand ai bani sau atunci cand nu ai bani ?

A treia minune a banilor – Siguranta

Viata este imprevizibila si nu iti ofera nici o stabilitate viabila. Iar lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Dar chiar si asa, banii te pot sprijini astfel incat sa poti sa treci mult mai usor peste obstacole. Iti ofera sprijin astfel incat sa poti sa treci mult mai repede peste probleme, necazuri si alte tipuri de provocari.

In acelasi timp banii te ajuta sa poti sa iti extinzi aria de influenta asupra societatii din care faci parte si asupra mediului inconjurator. Si nu in ultimul rand iti ofera mult mai multe sanse pentru oportunitatile vietii.

A patra minune a banilor – Influenta

In momentul in care vrei sa fii influent trebuie sa te concentrezi pe dezvoltarea personalitatii. Atitudinea, propria incredere si controlul emotional reprezinta baza pe care se sprijina o personalitate care are impact assupra celorlalti.

Dar pe langa aceste elemente, banii sunt si ei un mijloc prin care poti sa iti cresti impactul asupra societatii. Pentru ca atunci cand ai bani lumea te cauta iar usile ti se deschid mult mai rapid. Societatea apeleaza la tine pentru atingerea scopurilor. Si in acelasi timp iti cere sa te implici in actiuni civice, sociale sau de caritate

A cincea minune a banilor – Confort

In momentul in care vrei sa cresti, sa evoluezi si sa iti imbunatatesti majoritatea aspectelor vietii trebuie sa iesi din zona de confort. Totusi, ai nevoie si sa te intorci in zona de confort atunci cand vrei sa iti incarci bateriile. Iar daca zona ta de confort este reprezentata doar de o garsoniera intr-un cartier rau famat, nu stiu cat de mult iti vei reincarca bateriile intr-un asemenea mediu.

Dar daca dispui de o villa in centrul orasului sau de o casa intr-o zona respectabila si civilizata, ferita de galagie, altfel vor fi momentele de regenerare.

A sasea minune a banilor – Educatie

Daca vrei sa investesti in educatie ai nevoie de timp. Iar daca ai parte de o situatia familiara in care nu dispui de membri dezvoltati, evoluati si inteligenti pe latura educativa atunci o sa ai nevoie de bani.

  • Bani pe care sa ii investesti in cursuri.
  • Bani cu care sa platesti seminarii sau sa cumperi carti
  • Bani pe care sa ii livrezi catre un profesor sau mentor de calitate.

Astea vin la pachet cu nevoia de timp si efort substantial din partea ta. Din acest motiv, cu parere de rau iti spun ca in momentul in care traiesti de la un salariu la atul, iar in fiecare seara cand ajungi acasa esti epuizat si frustrat, este foarte greu sa poti sa iti oferi o educatie de calitate.

A saptea minune a banilor – Relaxare

Doar banii te pot sprijini astfel incat sa ai parte de o viata relaxanta. Si doar daca reusesti sa iti dezvolti expertiza astfel incat sa poti sa incasezi bani chiar si atunci cand dormi sau cand esti plecat intr-o tara exotica,

Nu stiu cum poti sa te relaxezi atunci cand dispui doar de un singur concediu pe an. Nu stiu ce relaxare e aia in care week-endul ti-l petreci in acelasi mod.

In acelasi timp relaxarea inseamna de fapt sa stii sa iti oferi si momente de distractie.

  • Iar ca sa poti sa practici sporturi extreme iti trebuie bani.
  • Ca sa dispui de servicii de calitate in momentul in care mergi in excursii sau restaurante ai nevoie de bani.
  • Daca vrei sa iti hranesti placerile inimii cu o masina de calitate sau cu un gadget de ultima generatie ai nevoie de bani.

Concluzie.

Concluzia este destul de simpla. Rolul acestui articol este sa te faca sa te obisnuiesti si sa intelegi ca banii reprezinta un intrument care iti schimba viata. Nu poti accede la cele 7 minuni ale banilor daca nu reusesti sa iti dezvolti statutul financiar.

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook.

Ajuta-ti prietenii sa isi dezvolte personalitatea !!!
Posted in FINANCIAR | BANI

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *