Meniu Închide

Consiliere financiara

Consiliere financiara pentru persoane fizice

Esti sigur de deciziile pe care le iei si economisesti timp pentru ca ai raspunsul pe loc

1995 RON

LIMITAT – 985 ron

Treci peste obstacole si iti atingi obiectivul mai repede decat iti imaginezi

sonsiliere-financiara-persoane-fizice

Când ai o problema în plan financiar nu prea mai contează accesul la informații gratuite, atat cat conteaza capacitatea ta de a discerne acele informații.

Pe internet gasesti o grămadă de informații gratuite, dar pe cât de multe informații gratuite găsesti pe internet, pe atât de multe dintre ele se bat cap în cap.

Adică nu stii ce sa mai crezi… Tu ai acces la foarte multe sfaturi, idei, opinii etc. Doar ca nu ai o structura bine definita, nu intelegi ordinea lor, pur și simplu ești confuz, nu ai claritate legat de ceea ce trebuie sa faci.

Plus ca pierzi foarte mult timp cu acest search în cadrul motoarelor de cautare. Timp pe care nu ti-l oferă nimeni înapoi.

Ce faci intr-o astfel de situatie?

Poți face multe lucruri, dar cu siguranță colaborarea cu cineva care este deja independent financiar este unul dintre cele mai bune lucruri pe care poti sa le faci.

Economisești timp, ai acces la răspunsuri concrete și lucrezi 1 la 1 strict după nevoile tale.

Scopul tău în plan financiar este sa ajungi independent financiar mai repede, ca sa ai timp sa te bucuri de acest rezultat, logic.

Problema e ca de unul singur este foarte greu sa faci asta. Ai nevoie de suport, cele mai mari câștiguri se obțin în echipa.

Ne vom întâlni în format 1 la 1 prin zoom sau prin telefon, cum iti este ție mai confortabil. Și vom lucra strict pe interesele tale.

Iti depășești obstacolele, intelegi ce trebuie sa faci iar apoi vii cu procese și tehnici bine definite ca sa iti atingi obiectivul de a ajunge independent financiar…

După încheierea sesiunii totul o sa devina clar pentru tine. Adica vei intelege pașii pe care trebuie sa ii parcurgi, ca sa fii sigur de deciziile pe care urmeaza sa le iei.

consiliere-financiara

Antreprenor, Investitor, Financial Advisor

poza birou 34ani

Laurentiu Ungureanu

In 2017, la varsta de 29 de ani eram deja independent financiar in Romania.

Acum sunt antreprenor si investitor. Investesc pe piata de capital si am in proprietate peste 10 imobile inchiriate.

Important este sa intelegi ca am o experienta de peste 15 ani, pe tot ceea ce inseamna micro și macro economie, administrarea finanțelor personale, antreprenoriat si investitii.

Sunt multe detalii pe care pot sa ti le ofer, dar nu cred ca isi au rostul acum, pentru ca nu te ajuta pe tine cu nimic.

Ideea este ca o sesiune de consiliere financiara 1 la 1 cu mine iti poate oferi prilejul sa obtii aceleasi rezultate pe care le-am obtinut si eu.

Cel mai important rezultat –

INDEPENDENTA FINANCIARA !

www.laurentiuungureanu.com

Beneficiile tale

Mentalitate

Iti formezi o mentalitate potrivita ca sa depasesti obstacolele de care te lovesti sau ca sa iti indeplinesti obiectivul.

Obiceiuri

Scapi de obiceiurile gresite si vii cu obiceiuri noi, specifice oamenilor independenti financiar,

Reguli si principii

Descoperi care sunt regulile si principiile dupa care trebuie sa te ghidezi ca sa iti administrezi banii eficient.

Cresterea veniturilor

Afli ce trebuie sa faci ca sa iti cresti venitul in mod exponential ca angajat, freelancer sau antreprenor.

Reducerea cheltuielilor

Identifici cheltuielile inutile ca sa le elimini si apoi iti creezi un buget personal pentru o mai buna acuratete a finantelor tale personale.

Investitii

Inveti cum sa iti investesti banii la bursa, imobiliare sau alte active asemanatoare ca sa ajungi independent financiar.

Avantajele tale

Money back

Daca pe parcursul discutiei nu esti multumit de cum evolueaza lucrurile, primesti banii inapoi.

Digital acces

Sesiunea 1 la 1 tine o ora si se desfasoara prin zoom sau la telefon, tu alegi in functie de cum te simti confortabil.

Gdpr protection

Nimeni nu va sti ca discuti cu mine, ai parte de discretie 100% + protectia datelor.

Garantia rezultatului

Sedinta se prelungeste pana in momentul in care obtii ceea ce iti doresti.

Eu depun efortul iar tu te bucuri de rezultate

Dupa ce platesti, in urmatoarea zi lucratoare din momentul in care ai achizitionat sesiunea 1 la 1, o sa te contactez personal ca sa stabilim de comun acord un moment optim pentru amandoi.

Vreau sa fii pregatit cu scopul pentru care apelezi la mine, ca sa stiu sigur daca sunt in masura sa te ajut sau nu. Vei primi banii inapoi instant prin procesatorul de plati, daca nu ma descurc.

Odata cu desfasurarea sesiunii 1 la 1 ma voi asigura in mod personal ca totul devine clar pentru tine, astfel incat sa iti rezolvi problema sau sa iti atingi obiectivul.

O sa ai acces la raspunsuri concrete din partea mea, de care te poti folosesti imediat dupa incheierea sesiunii, ca sa obtii rapid rezultatele pe care ti le doresti.

Bonus – Voi prelungi intalnirea pana in momentul in care am o confirmare din partea ta ca totul iti este clar.

1995 RON

LIMITAT – 985 ron