Meniu Închide

Consiliere financiara

Consiliere financiara pentru persoane fizice

Te folosesti de experienta unui specialist ca sa fii sigur de deciziile pe care le iei si economisesti timp pentru ca ai raspunsul pe loc

Lasa efortul in seama unui specialist si bucură-te de rezultate mai repede decat crezi

sonsiliere-financiara-persoane-fizice

Când ai o problema în plan financiar nu prea mai contează accesul la informații gratuite, atat timp cat conteaza capacitatea ta de a discerne acele informații.

Pe internet gasesti o grămadă de informații gratuite, dar pe cât de multe informații gratuite găsesti pe internet, pe atât de multe dintre ele se bat cap în cap.

Adică nu stii ce sa mai crezi… Tu ai acces la foarte multe sfaturi, idei, opinii etc. Doar ca nu ai o structura bine definita, nu intelegi ordinea lor, pur și simplu ești confuz, nu ai claritate legat de ceea ce trebuie sa faci.

Plus ca pierzi foarte mult timp cu acest search în cadrul motoarelor de cautare. Timp pe care nu ti-l oferă nimeni înapoi.

Ce faci intr-o astfel de situatie?

Poți face multe lucruri, dar cu siguranță colaborarea cu un specialist este unul dintre cele mai bune lucruri pe care poti sa le faci.

Economisești timp, ai acces la răspunsuri concrete și lucrezi 1 la 1 strict după nevoile tale.

Scopul tău în plan financiar este sa iti atingi obiectivul repede, ca sa ai timp sa te bucuri de el, logic.

Problema e ca de unul singur este foarte greu sa ajungi la un astfel de rezultat. Ai nevoie de suport, cele mai mari câștiguri se obțin în echipa.

Ne vom întâlni în format 1 la 1 prin zoom sau prin telefon, cum iti este ție mai confortabil. Și vom lucra strict pe interesele tale.

Iti depășești obstacolele financiare, descoperi cum iti atingi obiectivul, esti capabil să te analizezi financiar și vii cu procese și tehnici bine definite pentru dezvoltarea statutului tau financiar.

După încheierea sesiunii totul o sa devina clar pentru tine. Adica vei intelege pașii pe care trebuie sa ii parcurgi, ca sa fii sigur de deciziile pe care urmeaza sa le iei.

consiliere-financiara

Consilier financiar independent

laurentiu-ungureanu

Laurentiu Ungureanu

In 2017, la varsta de 29 de ani eram deja independent financiar in Romania.

Acum sunt antreprenor, am afaceri in comert. Sunt investitor pe piata de capital si am in proprietate peste 10 imobile inchiriate.

Important este sa intelegi ca am o experienta de peste 15 ani, pe tot ceea ce inseamna micro și macro economie, administrarea finanțelor personale, antreprenoriat si investitii.

Sunt multe detalii pe care pot sa ti le ofer, dar nu cred ca isi au rostul acum, pentru ca nu te ajuta pe tine cu nimic.

Ideea este ca o sesiune de consiliere financiara 1 la 1 cu mine iti poate oferi prilejul sa obtii aceleasi rezultate pe care le-am obtinut si eu.

Cel mai important rezultat:

INDEPENDENTA FINANCIARA !

www.laurentiuungureanu.com

Beneficiile tale

Mentalitate

Iti formezi o mentalitate de om inteligent financiar, cu scopul de a-ti creste statutul financiar.

Obiceiuri

Scapi de obiceiurile gresite si sa vii cu obiceiuri noi, specifice oamenilor independenti financiar.

Reguli si principii

Descoperi care sunt regulile si principiile dupa care trebuie sa te ghidezi ca sa iti administrezi banii eficient.

Cresterea veniturilor

Afli ce trebuie sa faci ca sa iti cresti venitul in mod exponential ca angajat, freelancer sau intreprinzator de firma mica.

Reducerea cheltuielilor

Identifici cheltuielile inutile ca sa le elimini si apoi iti creezi un buget personal pentru o mai buna acuratete a finantelor tale personale.

Investitii

Inveti cum sa iti investesti banii la bursa, imobiliare sau alte active asemanatoare ca sa ajungi independent financiar.

Avantajele tale

Money back

Daca pe parcursul discutiei nu esti multumit de cum evolueaza lucrurile, primesti banii inapoi.

Digital acces

Sesiunea 1 la 1 se desfasoara prin zoom sau la telefon, tu alegi in functie de cum te simti confortabil.

Gdpr protection

Nimeni nu va sti ca discuti cu mine, ai parte de discretie 100% + protectia datelor.

Garantia rezultatului

Sedinta se prelungeste pana in momentul in care obtii ceea ce iti doresti de la mine.

Protejeaza-ti timpul, obtine acces pentru 1h la experienta unui specialist si afla tot ce trebuie sa faci pe loc

Dupa ce platesti, in urmatoarea zi lucratoare din momentul in care ai achizitionat sesiunea 1 la 1, o sa te contactez personal ca sa stabilim de comun acord un moment optim pentru amandoi.

Vreau sa fii pregatit cu scopul pentru care apelezi la mine, ca sa stiu sigur daca sunt in masura sa te ajut sau nu. Vei primi banii inapoi instant prin procesatorul de plati, daca nu ma descurc.

Odata cu desfasurarea sesiunii 1 la 1 ma voi asigura in mod personal ca totul devine clar pentru tine, astfel incat sa iti rezolvi problema sau sa iti atingi obiectivul.

O sa ai acces la raspunsuri concrete din partea mea, de care poti sa te folosesti imediat dupa incheierea sesiunii, ca sa obtii rapid rezultatele pe care le urmaresti.

Bonus – Voi prelungi intalnirea pana in momentul in care am o confirmare din partea ta ca totul iti este clar.

1 ron