Meniu Închide

Daca vrei sa iei legatura cu noi, vrei sa ne adresezi o intrebare sau te macina un gand pe care vrei sa il impartasesti, o poti face folosind formularul de contact de mai jos :

Notă - Atentie !!!

Continutul acestui site nu trebuie considerat a fi un material in baza caruia se pot lua decizii personale sau de oricare alta natura. Pentru ca toate informatiile cuprinse in cadrul acestui site au rol pur informativ. Iar acestea vor fi preluate de catre cititor pe propria raspundere.

Autorii, publisherii, actionarii si administratorii nu sunt in nici un fel raspunzatori de modul in care vor fi utilizate informatiile redactate pe site. Nu au nici un fel de responsabilitate asupra riscurilor sau pierderilor generate in mod direct sau indirect ca urmare a punerii in practica a tuturor informatiilor care sunt disponibile pe site.

Deoarece fiecare situatie este complet diferita de alta, este necesar sa cereti si sa urmati sfaturi autorizate pe fiecare latura in parte. Asa ca, din acest motiv, va rugam sa consultati un specialist in momentul in care aveti de gand sa luati decizii care pot genera impact asupra propriei persoane sau a celor din jur.