Meniu Închide

Daca vrei sa iei legatura cu noi, vrei sa ne adresezi o intrebare sau te macina un gand pe care vrei sa il impartasesti, o poti face folosind formularul de contact de mai jos :

    Notă - Atentie !!!

    Conținutul acestui site nu trebuie considerat a fi un material in baza căruia se pot lua decizii personale sau de oricare alta natura. Pentru ca toate informațiile de pe site au rol informativ. Iar acestea vor fi preluate de catre cititor pe propria raspundere.

    Acționarii, administratorii, autorii și publisher-ul nu sunt in nici un fel raspunzatori de modul in care vor fi utilizate informatiile de pe site. Nu au nici un fel de responsabilitate asupra riscurilor sau asupra pierderilor generate in mod direct sau indirect, ca urmare a punerii in practica a tuturor sfaturilor sau informatiilor disponibile.

    Fiecare situatie este complet diferita de alta. Asa ca, este necesar sa cereti si sa urmati sfaturi autorizate pe fiecare latura in parte.

    Ținând cont de toate aceste lucruri, va rugam sa consultati un specialist in momentul in care aveti de gand sa luati decizii care pot genera impact asupra propriei persoane sau a celor din jur.