Meniu Închide

Daca vrei sa iei legatura cu noi, vrei sa ne adresezi o intrebare sau te macina un gand pe care vrei sa il impartasesti, o poti face folosind formularul de contact de mai jos :

    Notă - Atentie !!!

    Conținutul acestui site nu trebuie considerat a fi un material in baza căruia se pot lua decizii personale sau de oricare alta natura, ce tin de cititor/ client/ utilizator si/ sau cumparator. Pentru ca tot continutul si toate informațiile de pe site au rol pur informativ. Iar toate acestea vor fi preluate de catre cei enumerati anterior pe propria raspundere.

    Acționarii, administratorii, autorii și publisher-ul nu sunt in nici un fel raspunzatori de modul in care vor fi utilizate informatiile de pe site. Nu au nici un fel de responsabilitate asupra riscurilor sau asupra pierderilor care intervin in mod direct sau indirect, ca urmare a punerii in practica a tuturor sfaturilor sau a tuturor informatiilor disponibile.

    Fiecare situatie este complet diferita de alta. Iar din acest motiv, tinand cont de toate aceste considerente, va recomandam sa cereti si sa urmati sfaturi autorizate pe fiecare latura in parte. Va rugam sa consultati un specialist in momentul in care aveti de gand sa luati decizii, care pot genera impact asupra propriei persoane sau a celor din jur.

    Stim si noi ca nu iti place cum suna acest lucru. Insa, trebuie sa ne asiguram atat noi, dar mai ales tu in calitate de cititor/ client/ utilizator si/ sau cumparator, ca impreuna facem lucrurile exact asa cum trebuie si exact asa cum este corect.