Meniu Închide

Coronavirus – ce schimbari economice produce aceasta pandemie

Coronavirus - ce schimbari economice produce aceasta pandemie

Coronavirus – ce schimbari economice produce aceasta pandemie.

O perioada economica de crestere își face simțită prezenta doar dupa ce exista o anumita scadere.

Tot ceea ce reprezinta obstacol in viata de zi cu zi implica o post-evolutie pentru tine ca si persoana.

Teama este doar o iluzie și doar tu ești cel care o percepi ca pe o realitate în sine.Încă de la început o să îți transmit faptul ca acest material nu are nici o treaba cu politica. Nu voi aborda subiecte larg dezbătute de presa și nu ma voi manifesta în vreun fel anume legat de recentele masuri sociale și economice adoptate de către autorități.

Același lucru ți-l recomand și ție.

Incearca cât poți de mult sa nu te întreci în subiecte ce tin de politica, religie sau rasă. Nu de alta, dar sunt principalele motive pentru care încă mai exista războaie, crize și conflicte la scara mare.

Acest lucru l-am învățat de la cineva care chiar intelege ceea ce cunoaște și știe ceea ce vorbește. Si încă îmi permit sa ma incred în sfatul lui.

Am ținut sa precizez acest lucru pentru ca deja ma doare capul de câte vad și câte îmi aud. În momentele pe care le traversam observ ca toată lumea se pricepe la politica, economie și mai mult de atât, toti s-au transformat peste noapte în mari epidemiologi.

Totuși, indiferent de situație și de contextul actual tu trebuie sa te detașezi și sa intelegi urmatorul lucru:

  • Lumea se schimba.
  • Economia se schimba.
  • Viata se schimba.

Si totul se intampla sub ochii tai.

Iar acest lucru chiar poate sa reprezinte o mare oportunitate financiara pentru tine. Pentru ca marea problema a celor care sunt foarte afectați în momentul de fata o reprezinta lipsa de educatie financiara solida.

Daca tu nu te numeri printre ei este foarte bine pentru tine…

Blocajul economic poate sa reprezinte si o resetare la toate nivelurile.

Toată economia în momentul de fata este blocata și aici nu ma refer doar la o tara anume. Putem sa luam în calcul zone întregi, putem sa pomenim cifre care genereaza sentimente de nedescris.

Insa, tot ceea ce vreau eu sa spun este faptul ca va urma un restart economic foarte benefic pentru cei care înțeleg cu adevarat cum funcționează banul. Si care sunt principiile dupa care se ghideaza mai marii bogati.

Tocmai în acest moment în care tu te agiți legat de numărul de decese generate de Covid-19, băncile centrale au dat drumul la robinet (nu ma înțelege greșit, tot ceea ce se intampla dpdv medical este o mare nenorocire, ca multe altele de fel. Insa, trebuie sa ii lăsăm pe cei cu expertiza din domeniul sanitar sa își facă meseria. Trebuie sa permitem celor care inteleg cum se produce si cum functioneaza aceasta propagare sa ne explice si apoi sa ne arate ce avem de facut. Nu poti tu acum sa te apuci sa iti dai doctoratul in medicina).

Stii ce inseamna acest lucru? (cand bancile tiparesc bani).

  • Ca banul se devalorizează.
  • Ca valoarea imobilelor creste.
  • Ca actiunile se apreciaza.

Asta înseamnă că diferenta dintre bogati si saraci se mărește. Ai aici un articol foarte bun legat de acest lucru – Diferenta dintre bogati si saraci.

Asta inseamna ca toti banii pe care i-ai strâns își pierd din valoare. Iar acest lucru o sa iti limiteze accesul la asa zisele instrumente financiare de calitate.

Asta inseamna ca traversam momente în care bogatii se îmbogățesc mai mult și săracii sărăcesc și mai mult.

Și toate aceste lucruri se intampla nu pentru ca exista o conspirație. Ci pentru ca ambele părți își accepta menirea…

Ce oportunitati economice poate sa genereze aceasta pandemie.

Nu știu dacă ai capacitatea sa intelegi acest lucru. Si nici nu vreau sa crezi in asa zisele previzuni sumbre pentru ca nu asta e ideea.

Ideea o reprezinta faptul ca trebuie sa intelegi ca acum ai o mare oportunitate. Sau cât de curând, ca sa fiu mai precis.

  • Sa cumperi ieftin ceea ce mai târziu o sa fie foarte scump.
  • Sa iti schimbi modul de lucru și tiparele specifice mediului profesional.
  • Sa te adaptezi cerințelor economice actuale și sa te metamorfozezi dpdv financiar.

Pentru ca multe lucruri nu vor mai fi ca înainte, dupa toata aceasta etapa.

Gandeste-te ca banul isi va pune din ce in ce mai mult amprenta pe tot ceea ce inseamna domeniu digital. Toti cei care produc portofele fizice si care fabrica astfel de accesorii stiu ei la ce ma refer 🙂 .

Gândește-te ca telemunca o sa devina o normalitate. Dacă tu crezi ca majoritatea dintre cei care lucrează de acasă în aceste momente se vor mai întoarce la vechile obiceiuri, te înșeli amarnic.

Gândește-te ca tot ceea ce inseamna inteligenta artificiala își va face ușor ușor loc în activitățile noastre de zi cu zi. Indiferent dacă ne referim la mediul profesional sau indiferent daca vorbim de mediul personal.

Asa ca, daca tu nu ai fost în stare sa faci trecerea catre aceste momente pentru a permite speciei sa evolueze către un mediu mult mai propice. Iata ca esti împins sa faci acest lucru într-un mod mai forțat ca să zic asa.

Concluzie.

Nu uita niciodată ceea ce spun ori de câte ori am ocazia: Toate lucrurile sunt relative pentru ca ele țin de modul propriu de interpretare și perceptie.

Asta înseamnă că dacă te sperii, nu inseamna neaparat ca exista ceva care chiar sa te sperie. Ci tu alegi sa traiesti aceasta stare. Tu ești cel care permiti mediului tău înconjurător sa te influențeze într-un astfel de mod.

Totuși poți alege sa reacționezi diferit…
Ești în stare sa faci acest lucru?

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook

Coronavirus – ce schimbari economice produce aceasta pandemie.

Distribuie pentru prietenii tăi ///
Posted in FINANCIAR | BANI

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *