Meniu Închide

Cum poti sa accesezi cel mai bun credit de pe piata

Cum poti sa accesezi cel mai bun credit de pe piata

Cum poti sa accesezi cel mai bun credit de pe piata.

Nu mai lua decizii emotionale, fara sa stai sa iti faci o analiza bine structurata in momentul in care te-ai hotarat sa accesezi un credit, indiferent de natura acestuia.

Multi oameni prezinta aceasta slabiciune de fiecare data cand aleg sa se imprumute cu sume mari de bani.

Sunt manati de nevoia urgenta de bani. Care vine la pachet cu o lipsa de analiza a actiunilor pe care urmeaza sa le întreprindă. Plus lipsa de experienta pentru marea majoritate dintre ei.

Rezultatul – o afacere foarte benefica pentru creditor, dar lipsita de avantaje pentru debitor.

Ce trebuie sa faci pentru a accesa cel mai bun credit.

Finantarea, imprumutul sau orice alt tip de credit bancar pe care vrei sa il accesezi, reprezinta cel mai bun instrument de care poti sa te folosesti in momentul in care vrei sa devii bogat.

Exista un articol foarte bun pe site unde poti sa afli mult mai multe detalii legat de acest lucru – Datoriile te fac bogat.

Totusi, am observat ca inca exiata multe persoane care nu cunosc nici macar elementele de baza, de care trebuie sa tina cont.

Astfel incat in momentul in care ajung la finalul tranzactiei, sa aiba siguranta ca au luat cea mai buna decizie posibila.

Pe langa acest aspect, in principal cei din patura sociala saraca acceseaza un credit doar in scopuri ce nu au nici o treaba cu generarea de cashflow.

Vor bani doar ca sa isi indeplineasca anumite pofte de moment, dar care se vor transforma intr-o mare pierdere pe viitor.

In fine, nu cred ca are rost sa pierdem timpul pentru ca scopul acestui articol este urmatorul:

Vreau sa afli care este primul lucru pe care trebuie sa il faci. Astfel incat, atunci cand ai banii in mana, sa fii sigur ca ai luat cea mai buna decizie.

Iata-l:

Foloseste-te de experienta unui broker de credite bancare.

Pe intreg parcursul procesului de creditare, brokerul de credit are un rol foarte important. Încă din momentul in care te decizi sa apelezi la un credit bancar si pana in momentul in care primesti suma de bani in cont.

Daca tinem seama de reglementarile legislatiei de la noi din tara. Brokerul de credit bancar intermediaza intregul proces de creditare dintre tine si banca. Sau IFN-ul de la care doresti sa imprumuti suma de bani.

Ce face mai exact un broker de credit bancar.

Te sprijina, astfel incat sa poti sa intelegi si sa te obisnuiesti cu majoritatea termenilor. Si majoritatea reglementarilor financiar-bancare.

Iti va oferi inca de la inceput, amanunte si informatii legate de intregul parcurs al procesului de creditare.

Datorita experientei, acesta iti poate recomanda sau iti poate identifica tipul de credit de care ai nevoie: imobiliar, ipotecar sau de nevoi personale.

Bineinteles, depinde de propriile cerinte si de scopul din spatele accesarii creditului respectiv.

Iti va dezvalui care sunt cele mai bune oferte de credite bancare existente pe piata, in momentul in care alegi sa faci imprumutul.

Iti ofera suport in momentul in care intocmesti dosarul de credit si studiaza impreuna cu tine contractul de credit.

Dezvaluindu-ti in acelasi timp toate informatiile de care ai nevoie. Astfel incat sa intelegi pe deplin fiecare punct contractual in parte.

Iar intr-un final, te sustine pe toata perioada semnarii contractului de credit. Pana in momentul in care iti vei incasa banutii.

Toate aceste beneficii sunt gratuite.

Si pentru ca ai reusit sa citesti pana aici, o sa afli si cel mai important aspect:

Brokerul iti ofera toate aceste servicii pe GRATIS.

Acesta isi primeste comisionul de la banca cu care colaboreaza. Asa ca tu nu ai decat de castigat, daca apelezi la serviciile unui astfel de personaj.

In aceeasi ordine de idei, creditul pe care il obtii dispune de aceleasi comisioane si de acelasi plan de rambursare, poate chiar mai favorabile. Asemeni momentului in care tu alegi sa mergi singur la banca. Si sa iti negociezi singur contractul de credit.

Aceste lucruri sunt valabile bineînțeles, doar dacă brokerul este de buna credinta și dacă are capacitatea și moralitatea necesara de a-și duce la indeplinire aceasta meserie.

Nu iau in calcul uscaturile, care stii cum se spune, sunt printre noi.

Care este marele avantaj al acestui serviciu.

Brokerul cunoaste piata si are acces la foarte multe oferte bancare si non-bancare, datorita colaborarilor sale cu banci de renume.

Si reuseste in acest mod sa te sprijine astfel incat sa iei cea mai buna decizie. Indiferent ca vorbim de un imprumut pe termen scurt sau poate mult mai indelungat.

Pe langa acest avantaj, gandeste-te la timpul pretios pe care tu il castigi inca din start, care si asa este destul de limitat.

Nu cred ca o sa reusesti sa iei tu la pas intregul sistem bancar, astfel incat sa poti sa obtii toate informatiile individuale de la fiecare banca in parte.

De ce ai parte de toate aceste beneficii pe gratis.

De fapt, cum am spus si initial, ele nu sunt pe gratis. Brokerul este platit cu un comision generos de catre institutia bancara cu care acesta alege sa colaboreze.

Iar principalul motiv pentru care brokerul are parte de un astfel de privilegiu o reprezinta munca pe care acesta o depune. În detrimentul unui efort constant si pe termen lung din partea bancii.

Gandeste-te ca o institutie bancara sau un IFN prefera in orice moment sa plateasca un broker pentru fiecare dosar intermediat.

Deoarece este mult mai profitabil sa plateasca un astfel de comision. Decat sa vireze salarii luna de luna unui angajat care sa ofere acest suport.

Concluzie. Cum poti sa accesezi cel mai bun credit de pe piata.

Intr-un final, trebuie sa te obisnuiesti odata pentru totdeauna, ca in momentul in care doresti sau in momentul in care esti in situatia de a lua anumite decizii cu impact asupra intregului tau statut financiar, este indicat sa apelezi la un specialist din domeniu.

Desi pentru noi ca oameni este dificil sa ne obisnuim cu faptul ca un intermediar are propriul merit in cazul unei tranzacții. Incearca sa fii diferit si sa depasesti aceasta credinta de nivel inferior.

Prefer oricand sa apelez la serviciile unui agent imobiliar. Care in schimbul unei sume de bani sa imi caute cea mai buna proprietate. Care sa intruneasca majoritatea conditiilor impuse de mine.

Sau prefer oricand sa apelez la ajutorul unui broker de credite. Care sa imi arate toate optiunile pe care le am si care sunt compatibile cu cerintele mele. Astfel incat sa aleg cea mai buna varianta de credit (plus ca beneficiez pe gratis de aceste servicii).

De ce as alege sa fac toate aceste lucruri? De ce as apela la acesti profesionisti?

Pentru ca eu ma aleg cu un timp pretios, pe care pot sa il aloc altor activitati de ordin financiar.

Bafta si spor la bani.

Laurentiu Ungureanu.
Ai mai multe detalii despre mine pe site:

www.laurentiuungureanu.com

Distribuie sa vada si prietenii tai:

Disclaimer

Nu uita, esti o persoana responsabila si iti asumi modul in care te folosesti de sfaturile mele. Eu nu pot fi tras la raspundere. Chiar daca nu iti place cum suna, trebuie sa ma asigur ca atat eu, dar mai ales tu, stim sa facem lucrurile cum trebuie.

Cele mai bune texte pentru tine:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?