Meniu Închide

Cum sa te imbogatesti investind pe bursa – regula de aur

Cum sa te imbogatesti investind pe bursa regula de aur.

Sa stii ca sfatul pe care urmează sa ți-l transmit nu se integrează într-o sfera de misterios. Nu este ceva secret sau ceva care sa îți fie ascuns de către cei care intocmesc regulile de pe piața bursiera.

Ba chiar de fiecare data când au avut ocazia, cei mai mari jucători nu s-au ferit sa ofere acest sfat. Iar cel mai bun exemplu îl reprezinta John Templeton, care de fiecare data când a fost întrebat cum a reușit sa devina unul dintre cei mai de succes investitori din istorie, printre principalele motive enumerate s-a aflat și aceasta regula de aur.

Totuși, asta nu înseamnă că simpla cunoaștere a acestei reguli, te și pune în postura de a câștiga bani foarte mulți. Doar inteligenta ta emoțională și capacitatea de a o pune în practica te conduce către un astfel de rezultat.

Iata mai jos care este regula de aur prin care poti sa te imbogatesti atunci cand investesti pe bursa :

Cumpăra acțiuni când toată lumea vinde. Iar când toți ceilalți cumpăra, tu trebuie sa vinzi.

Vrei sa îți ofer și cel mai recent exemplu de la noi din tara?

Uita-te la celebra ordonanță de urgenta 114 din decembrie 2018. Toți cei care au întrat la tranzacționare a doua zi după adoptare au deja un randament de 24% în iunie 2019 prin prisma evoluției indicelui BET-TR.

Asta înseamnă în general, ca dacă ai fi ales sa investești 10.000 euro, astăzi ai fi avut un câștig de 2.400 de euro. Și tot acest beneficiu într-un timp atât de scurt. Asa ca, gândește-te unde poti sa ajungi dacă abordezi o astfel de strategie pentru o perioada mai lunga de timp.

Aceasta regula face diferenta intre cel care castiga si cel care pierde.

Aceasta regula face diferența intre investitorii care au sânge rece și investitorii care sunt de fapt niște pisicuți fricoși.

Cei care sunt investitori în adevăratul sens al cuvântului, nu se pun pe vândut doar în baza unui simplu semn de scădere a pieței. Ba chiar in acel moment, ei se pregătesc sa între pe piata pentru a achiziționa acțiuni la preturi mult mai accesibile. În schimb, cei care sunt pisicuți își vând toate participațiile pe care le dețin din cauza unei lipse acute de control emoțional.

Deci, incearcă sa te dai departe de turma, pentru ca dacă vei cumpăra aceleași acțiuni pe care le cumpăra ceilalți și în aceleasi momente în care cumpără ceilalți, vei avea aceleași rezultate ca ale lor. Insa, in momentul în care alegi sa joci diferit și rezultatele vor fi diferite.

Nu poți sa te îmbogățești dacă nu faci ceva diferit. Iar dacă tu cumperi când ceilalți vând descurajați și vinzi când ceilalți cumpăra lacomi tocmai faci ceva diferit. Asta necesita un caracter puternic dar și câștigurile de care poti sa beneficiezi sunt pe masura caracterului.

Citeste si – 6 principii de succes pentru un investitor pe bursa.

De ce trebuie sa te folosești de aceasta regula.

Pentru ca poți sa te îmbogățești, exact cum am dat de înțeles și în cadrul titlului acestui articol. Daca ești deschis la minte, îți place să investești pe termen lung și nu te atașezi de instrumentele financiare pe care le deții chiar vei ajunge sa faci bani foarte mulți.

Pana la urma principalul scop al tău, ca și investitor este maximizarea profitului pe care îl obții după ce îti platesti toate taxele către stat.

Din acest motiv îți recomand să te pui pe treaba. Începe sa investești cu bani putini, creste suma pe parcursul procesului și pregătește-ti un fond de rezerva pentru perioadele de scădere a piețelor. Astfel vei ajunge ca pe langa dividendele pe care le incasezi in mod constant, sa beneficiezi si de oportunitati uriase de imbogatire.

Adu-ți aminte ca atunci cand o piață scade înseamnă că începe o noua perioada de creștere. Aia e șansă ta și nu ai parte de multe astfel de oportunități în viata. Din acest motiv nu cred ca este benefic sa o ratezi.

Într-un final vreau sa îți spun un lucru pe care nu trebuie sa îl uiți toată viata ta. Indiferent de domeniul în care alegi sa activezi și indiferent de tipul de investitie pe care alegi sa îl faci, tine cont de următorul aspect :

O piață care incepe sa creasca este născută din pesimism. Ea creste cu scepticism, se maturizează cu optimism și ajunge sa scadă datorita unui extaz dus la extrem.

Iar tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa simți care este momentul pe care îl traversezi în cadrul acestui ciclu economic.

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook

Cum sa te imbogatesti investind pe bursa regula de aur.

Ajuta-ti prietenii sa isi dezvolte personalitatea !!!
Posted in FINANCIAR | BANI

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *