Meniu Închide

Piramida Banilor

piramida-banilor

Piramida Banilor
- Cele 9 trepte de evolutie -

Laurentiu Ungureanu

0
Pret vechi
0
RON
Nu o sa mă feresc niciodata sa iti spun adevarul. Iar adevărul se prezinta în felul urmator: 
 
Dacă ești sarac, tu ești principalul vinovat pentru acest lucru. 
 
De fiecare data cand arunci vina pe terțe persoane sau pe evenimente exterioare cu atat mai mult se confirma acest lucru. 
 
Chiar dacă îți vine greu sa crezi, ideea e ca in momentul in care ești sarac, nu vrei sa gandesti, este foarte simplu. 
 
Atenție, am spus ca „nu vrei”, nu ca „nu poti”. Exista o diferenta foarte mare între cele doua. 
 
Știi, este mult mai greu să gândești decât sa muncest fizic. Stiai acest lucru? 
 
Asta este si motivul pentru care majoritatea celor din patura sociala saraca isi vor menține același statut financiar pentru mult timp de acum inainte. 
 
Este foarte ușor sa te duci la un job, unde faci mereu același lucru, fără să fii constrâns sa iesi din zona de confort. 
 
In schimb, este foarte greu să ajungi bogat. Pentru ca daca vrei sa ajungi bogat trebuie sa faci lucrurile mai dificile, care te incomodează, care te fac sa te simti stânjenit. 
 
Asta înseamnă că trebuie să gândești. Si nu intr-un mod întâmplător. Ci intr-un mod asemeni oamenilor bogati. 
 
Multi oameni nu isi dau seama dar cea mai mare lupta se duce la nivel de mindset. Doar cu un mod de gândire adecvat și cu o atitudine potrivita poti sa ajungi bogat. 
 
Bineînțeles că ai nevoie și de partea tehnica cand vrei sa lucrezi intr-o astfel de directie. Doar ca modul cum aplici și modul cum te simți tu în momentul in care aplici acele tehnici te face bogat.

Ce te invata acest curs.

Cursul Piramida Banilor – Cele 9 trepte de evolutie, te ajuta să înțelegi cum gândește un om bogat. Iti arata care este procesul intern pe care trebuie sa il parcurgi ca sa poti sa obții aceleași rezultate. 
 
In acest curs te învăț ce trebuie sa faci și cum trebuie sa gandesti tu ca sa ajungi bogat. Ce atitudine trebuie sa iti insusesti astfel incat sa te desprinzi de patura sociala saraca. 
 
Ideea e ca nimeni nu ajunge bogat din întâmplare. În realitate, cei care fac foarte mulți bani au un mod specific de a gândi și au o atitudine potrivita față de bani. 
 
Mai mult decât atât, cei care câștiga mult și-au dezvoltat în mod strategic un set de abilități bine definite , insusindu-si in același timp anumite obiceiuri productive care să le permită o ascensiune financiară peste medie. 
 
Aceasta combinație ce tine de mindset și de abilități bine selectionate și antrenate îi ajută să fructifice la maxim oportunitatile financiare. 

Ce trebuie sa faci tu.

Trebuie sa intelegi inca de la inceput ca în cadrul acestui curs nu te învăț tehnici prin care poti sa faci bani. În cadrul acestui curs îți arat cum trebuie sa gandesti ca sa faci bani. 

Iar apoi trebuie sa stii ca lecțiile sunt în format „scris”, adică trebuie sa citești și sa iei notițe. Nu vei primi nici un ebook sau fisier pentru download si nu vei primi nimic prin posta.
 
Totul se intampla online pe o platforma special conceputa. Iar tu ai acces la toate informatiile respective doar pe perioada derularii cursului.
 
Asta ca sa iti fie foarte clar încă de la inceput.
 
Dupa ce ai cazut de acord cu aceste lucruri tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe butonul „Adauga in cos” si sa completezi datele din formlarul de comanda. 
 
Dupa efectuarea platii vei avea acces in mod instant la curs.

Ce cuprinde cursul.

Cursul este structurat în 10 lectii care reprezintă de fapt Introducerea plus cele 9 trepte de evolutie pe care trebuie sa le parcurgi. 
 
Sunt 9 trepte de evoutie pe care trebuie sa le pășești treptat, începând cu prima treapta și pana la treapta a -9-a, ca sa poti sa ajungi în vârful Piramidei Banilor. 
 
Varful Piramidei Banilor reprezinta de fapt banii pe care tu ții doresti. Iar ca sa poti sa ajungi în vârf trebuie sa faci anumite lucruri și sa iti insusesti anumite obiceiuri care sunt specifice fiecărei trepte în parte. 
 
Acum, este foarte important sa intelegi ca acest curs durează 10 zile. Vei avea acces la câte o lecție în fiecare zi. 
 
La inceput, in prima zi vei avea acces la Introducere, unde vei afla anumite lucruri care o sa te pregătească pentru curs. 
 
Iar începând cu a doua zi o sa ai acces zilnic la câte o treapta de evolutie pana în ziua a 10-a când o sa primești acces la ultimele 2 lecții, adică treapta a 9-a plus lectia Varful Piramidei, care reprezinta de fapt o recapitulare a tot ceea ce trebuie sa faci tu. 
 
Pe toată perioada când tu parcurgi cursul eu voi fi la dispoziția ta oricând ai nevoie. 
 
Când nu intelegi ceva sau când exista probleme ce țin de derularea cursului sau de acces, sunt pregătit sa te ajut indiferent de situatie. 
 

Cine sunt eu.

Te interesează și lucruri plictisitoare? 
 
Numele meu este Laurențiu Ungureanu, sunt economist, îmi place sa fac afaceri, imi plac investițiile și vreau sa îmi împărtășesc experienta cu tine. 
 
Acum, nu o sa vin la tine cu detalii despre trecutul meu, despre cât de sarac am fost eu și despre cât de bogat am ajuns … bla bla bla… 
 
Nici nu o sa mă filmez la volanul unui Lamborghini (pe care l-am inchiriat) și nici nu o sa iti arat poze din Caraibe ca sa ma laud, sub pretext de motivare. 
 
Chiar dacă poate in anumite privințe sunt trecut prin astfel de experiențe, prefer sa țin pozele pentru mine. Nu iti sunt dator cu absolut nimic cum nici tu nu îmi esti dator mie. 
 
Astea sunt tentative de marketing care denota de fapt o lipsa a celui care le practica. Care este aceasta lipsa nu știu și nici nu ma interesează. Stiu sigur ca exista. 
 
Ideea e ca eu nu vreau sa iti demonstrez nimic. Indiferent de metodele de persuasiune pe care le folosesc cu tine, nu vreau sa te forțez sa cumperi de la mine. 
 
Degeaba ma agit eu sa vând, daca tu nu ești pregătit să cumperi. 
 
Totusi, pot sa îți spun doar atât, sunt foarte nebun sa te invat sa faci bani. Si vreau sa o fac in șoaptă și fără galagie. 
 
Ma găsești și pe www.laurentiuungureanu.com 
 
Bafta si spor la bani!

Garantie.

Dacă nu ești mulțumit de calitatea informațiilor pe care le primești de la mine, iti ofer dreptul ca in 3 zile de la începerea cursului sa te retragi și să primești banii înapoi. 
 
Asta înseamnă că dacă ești in a -3-a zi de curs și parcurgi treapta a doua, iar informațiile și sfaturile pe care ti le ofer nu sunt pe masura asteptarilor tale poti sa renunți. 
 
Iti dau banii înapoi fără să îți cer explicații și fără să stau sa te trag la răspundere. 
 
Insa, iti recomand sa te gândești foarte bine dacă sa faci acest lucru sau nu. 
 
Nu de alta, dar nu cred ca ai vrea sa pierzi „spectacolul”, care are loc începând cu trapta a-6-a. 

________

Acum nu ti-a mai rămas nimic de făcut decat sa actionezi. 
 
Cumpara cursul și invata odata pentru totdeauna cum poti sa gandesti ca un om bogat..
Deschide chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?