Meniu Închide

De ce NU ai nevoie de un plan de rezerva

De ce nu ai nevoie de un plan de rezerva

De ce nu ai nevoie de un plan de rezerva.

Acum câteva sute de ani un general spaniol a debarcat în zona geografica a Mexicului de azi. Asa zisele teritorii ale aztecilor din America de Sud.

Era însoțit de câțiva marinari și vreo 600 de soldați, toți angrenați în corăbii special concepute pentru un astfel de eveniment.

Ajuns la fata locului, dupa crearea strategiei și motivarea echipei, generalul ordona arderea propriilor corăbii.

In acel moment toată lumea a început sa se precipite și sa se revolte în același timp. Insa generalul nu a abandonat și a continuat sa ceara arderea propriilor corăbii.

După ce ordinul a fost dus la bun sfârșit, generalul le-a spus acestora ca în momentul de fata nu le-a mai rămas decât o singura opțiune.

SA INVINGA!!

Le-a spus ca dacă se vor întoarce acasă, o vor face doar în corăbiile aztecilor.

Ce crezi ca s-a întâmplat?

Au învins bineînțeles.

De ce au reușit acest lucru?

Pai exact datorita faptului ca nu au avut un plan de rezerva. Nu au avut un plan B, C, D, E…si mai cum vrei tu sa il denumesti.

Au reușit sa își concentreze întreaga energie doar într-o singura direcția:

VICTORIA!!!

Nu au avut încotro… Ori câștigau, ori mureau.

Exact asta este starea în care trebuie sa te pui și tu, în momentul în care iti doresti sa obtii rezultate. Și indiferent de domeniul în care alegi sa iti desfasori activitatea.

Succesul în domeniul financiar nu tine cont de compromisuri.

Dacă vrei sa faci bani, după ce iti definesti nivelul financiar pe care vrei sa îl accesezi, trebuie sa dai totul și sa te gandesti doar la acest lucru.

  • Nu trebuie sa existe o alta prioritate pentru tine în acel moment.
  • Nu trebuie sa treacă nici măcar o ora din zi în care sa nu te gândești la acest lucru.
  • Nu trebuie sa permiti mediului înconjurător sau anturajului sa te bruieze.

Pentru ca, indiferent de modul in care alegi sa actionezi, trebuie sa stii ca de fiecare data când subconstientul tău vede chiar și cea mai mica portiță de scăpare atunci când îți trasezi un obiectiv, acesta se conformează situatiei de fapt și nu mai lucrează la cote maxime.

In fine, nu cred ca este necesar sa aprofundam foarte mult acest subiect. Pentru ca lucrurile sunt destul de simple. Atat timp cat ai mai multe planuri la activ, se intampla urmatorul lucru:

NU vei mai da totul pentru primul plan.

Asta inseamna ca o sa te autosabotezi și o sa iti diminuezi capacitatea de concentrare datorita multiplelor optiuni.

In acelasi timp, iti vei pierde din claritate iar mintea nu o sa iti mai ofere sprijinul necesar, deoarece nu o sa înțeleagă ceea ce iti doresti tu de fapt.

Concluzie. De ce nu ai nevoie de un plan de rezerva

Intr-un final, toate acestea fiind spuse, tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa iti arzi toate corabiile si sa renunti la toate caile de retragere. Exact la fel ca generalul pe care l-am pomenit la inceputul materialului.

Nu uita ca teama este o consecinta a ceea ce inca nu s-a intamplat sau a ceea ce nu o sa se intample.

Teama este doar o iluzie pentru ca ea este reala doar in mintea ta. Si doar tu esti cel care ii permiti sa te opreasca din actiune.

Am aprofundat mult mai in detaliu acest subiect în cadrul urmatorului material de pe site – De ce iti este teama sa faci investitii.

Sau in cadrul acestui material, in care iti explic mult mai exact de ce teama este doar o iluzie, ea nu exista – Cea mai mare frica pe care o ai atunci cand vrei sa ajungi bogat.

Nu ai de unde sa stii ce urmeaza sa se intample, logic. Insa, cu incredere in propria persoana, cu siguranta o sa reușești să devii ceea ce ai fost nascut sa devii.

Aşadar, dacă vrei sa obtii exact rezultatul pe care ti-l doresti, până nu e prea târziu, arde-ţi propriile corăbii şi fă ceva in aceasta privinta.

Bafta si spor la bani.

Laurentiu Ungureanu.
Ai mai multe detalii despre mine pe site:

www.laurentiuungureanu.com

Distribuie sa vada si prietenii tai:

Disclaimer

Nu uita, esti o persoana responsabila si iti asumi modul in care te folosesti de sfaturile mele. Eu nu pot fi tras la raspundere. Chiar daca nu iti place cum suna, trebuie sa ma asigur ca atat eu, dar mai ales tu, stim sa facem lucrurile cum trebuie.

Cele mai bune texte pentru tine:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?