Meniu Închide

Edvim | Calea pentru evoluția ta personală.

Bine ai venit in comunitatea edvim. Comunitatea oamenilor inteligenti.

Daca ai ajuns pana aici înseamnă că vrei sa faci o schimbare in viata ta. Inseamna ca iti doresti sa evoluezi si sa iti creezi o perspectiva de viata mult mai superioara. Inseamna ca vrei sa scoti capul din cutie si sa eviti multimea.

In fine, ideea e ca tocmai ai facut primii tai pasi catre o noua lume, o lume a evolutiei. Pentru ca tocmai ai accesat cel mai complex site de motivare și dezvoltare personală.

Edvim este un site care iti ofera suport în momentul în care vrei sa pășești pe tărâmul evoluției personale, indiferent de perimetru. Deoarece este un site de motivare si evoluție generala, ce are ca scop formarea și dezvoltarea personalității.

Bine, acest suport iti este benefic, atat timp cat esti in stare sa aplici tot ceea ce gasesti aici. Si atat timp cat intelegi ca nimeni nu poate sa faca treaba in locul tau.

Totusi, indiferent de situatie, pe site gasesti o întreaga colecție de sfaturi, informații si materiale super interesante. Cu pași de acțiune, soluții precise și axate în general pe rezolvarea celor mai urgente probleme, pe care le intampini in momentul de fata. Si pentru fiecare categorie in parte:

Financiar | Bani.
Afaceri | Antreprenoriat.
Leadership | Influenta.
Iubire | Relatii.
Sanatate | Nutritie.
Postura | Nonverbal.

Toate aceste sfaturi si informatii sunt redactate pe intelesul tau si sunt concepute astfel incat sa nu pierzi timpul. Si daca este necesar, sa le poti aplica pe moment.

Niciodata nu o sa ai parte de “pierdere de vreme“. De fapt lucrurile stau exact invers. Totul este scurt și la obiect. Iar majoritatea informațiilor sunt concentrate și bine structurate în funcție de context.

Plus ca toate sfaturile și toate materialele de pe site te vor transforma de o maniera profunda. Iti vor schimba modul de perceptie, capacitatea de asimilare și întreaga paleta de convingeri și credinte interioare.

Iar toate aceste lucruri te vor face sa iti imbunatatesti spectrul decizional. Te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii, in momentele cheie din viata ta. Si iti vor oferi o claritate, ca sa poti sa intelegi ceea ce se intampla.

Nu in ultimul rand, o sa observi ca foarte multe lucruri nu depind in totalitate de tine. Pentru ca exista “n” factori externi care iti pot deregla parcursul. Totuși, majoritatea sfaturilor de pe site, te vor ajuta sa faci lucrurile, astfel încât sa depindă cât mai mult de tine.

Cu ce te ajuta Edvim...

Lucrurile sunt foarte simple…

Toate materialele de pe site au ca si punct de reper cel putin unul dintre cei 3 piloni fundamentali, pentru edificarea și echilibrarea propriului parcurs.

Acesti piloni reprezinta principala structura care iti ofera sprijin, atunci când vrei să iti duci la indeplinire menirea.

#Cum sa obtii succesul in orice perimetru iti dorestipersonalitate, comportament, atitudine, definirea caracterului, comunicare, abilitati de negociere, automotivatie, disciplina, adaptabilitate etc.

#Cum sa abordezi obstacolele si problemele de care te lovestievitarea erorilor, repararea greselilor, putere de concentrare, anticiparea dificultatilor, prevenirea esecurilor, analiza riscurilor, asumarea deciziilor, asumarea responsabilitatii etc.

#Cum sa fii o persoana superioara indiferent de situatieinterconectare umana, filosofie de viata, control emotional, conștientizarea reactiilor, siguranta de sine, încredere în propria persoana, capacitate relationala, raportare umana, învingerea timiditatii, echilibru mental etc.

Iti recomand sa te abonezi la newsletter, pentru a descarca materialele gratuite. Si sa urmaresti cu atentie site-ul.

Pentru ca doar asa o sa poti sa obții acces la o paleta larga de sfaturi, care iti vor oferi suport în momentul în care vrei sa iti atingi obiectivele, sa treci peste obstacole si sa devii o personalitate alfa. Multe dintre aceste informatii nu le vei gasi nicaieri in alta parte.

In acelasi timp iti multumesc ca esti aici. Imi doresc enorm sa gasesti cel putin un lucru util in cadrul acestui portal, care sa contribuie la evolutia ta personala.

Daca se intampla acest lucru lasă-ne un comentariu, dă-ne un semn ceva, contactează-ne. Pentru noi cel mai important lucru este sa stim ca exista cineva care traieste mai bine, datorita experientei pe care noi o oferim.

Cuvinte despre succes...

Succesul este starea de implinire sufleteasca, pe care o simti in momentul in care stii ca ai oferit totul pentru a reusi, chiar daca ai reusit sau chiar daca nu ai reusit.

Este un moment pe care il traiesti indiferent de statutul social si care are legatura cu ceea ce devii si cu ceea ce simti tu, in legatura cu ceea ce realizezi. Nu are nici o treaba cu ceea ce faci sau cu ceea ce deții.

In acelasi timp, succesul nu se măsoară intr-un rezultat pozitiv sau negativ. Pentru ca cel care are parte de succes, nu se concentreaza pe rezultat. El pur și simplu traieste procesul in sine si este conectat la tot ceea ce face. Este absorbit întru totul de activitatea pe care o desfășoară. Și reușește astfel sa își mențină un echilibru mental pe intreg parcursul procesului.

Acum, tu trebuie sa intelegi ca majoritatea dintre noi ne nastem cu un potențial intern, care ne permite sa obținem succesul în cadrul oricărui climat socio-cultural. Însă, putini sunt cei care reușesc să-și conserve acest potențial pana la o vârstă la care au putere de decizie. Deoarece in mediul real, inca de la inceput, exista un sistem care te modeleaza in functie de propriile obiceiuri sau in functie de propriile interese.

Totuși, chiar si asa, in orice moment din viata ta, poti sa iti schimbi credintele si valorile care ti-au fost impuse de mediu, de societate sau de anturaj. In orice moment din viata ta poti sa dai la o parte toate limitele si sa accesezi cu energie aspiratia superioara a spiritului uman.

Pentru ca legea succesului este o lege fundamentala a universului si este valabila pentru fiecare individ in parte. Pur si simplu se intampla si este omniprezenta, la fel ca gravitatia.

Plus ca succesul este inevitabil, indiferent de perimetrul in care alegi sa te desfasori. Atat timp cat ai capacitatea sa ții directia si să nu iti fie frica sa ceri ceea ce meriti.

Asa ca, ținând cont de toate aceste lucruri, nu trebuie sa uiti niciodata urmatoarele cuvinte:

Daca nu te-ai nascut intr-un mediu favorabil succesului, indiferent cum poate fi denumit acesta, tu nu ai nici o vina. Dar daca mori fara sa ai succes, tu esti singurul vinovat.