Meniu Închide

Edvim | Calea pentru evoluția ta personală.

Bine ai venit in comunitate !!!

Odată ce ai ajuns pana aici înseamnă că ai făcut deja primii tai pasi catre o alta perspectiva, mult mai superioara de fel. Pentru ca tocmai ai accesat cel mai complex site de motivare si dezvoltare personala.

Asa ca, încă de la început este esențial sa cunosti faptul ca site-ul ” edvim ” se adresează în mod prioritar celor care vor sa porneasca pe drumul evolutiei personale, indiferent in ce postura se afla la momentul prezent. Este un site de motivare si dezvoltare personala, ce are ca scop formarea si dezvoltarea personalitatii.

Toate informatiile și toate materialele de pe site te vor transforma de o maniera profunda. Iti vor schimba modul in care privesti lucrurile, capacitatea de asimilare a acestora si intr-un final propriile convingeri. Iar toate aceste aspecte vor contribui cu siguranta la o rafinare și la o îmbunătățire a întregului spectru decizional.

Nu in ultimul rand, vei afla cum trebuie sa reactionezi și ce atitudine trebuie sa iti însușești, astfel încât sa poți sa abordezi cu o maturitate deplina întreaga gama de întâmplări și evenimente personale.

Am adunat pentru tine intr-un singur loc articole, ebook-uri, cursuri si alte materiale interesante. Toate acestea sunt redactate pe intelesul tau si sunt concepute astfel incat sa nu pierzi timp si daca este necesar, sa le poti aplica pe moment.

Din acest motiv, site-ul ” edvim ” are capacitatea sa reprezinte o resursa importanta pentru tine sau pentru fiecare persoana care doreste si are curajul sa actioneze in directia potrivita pentru a-si descoperi calea pentru propria evolutie personala.

Suntem convinsi ca prin informare corecta, rabdare si perseverenta, poti sa iti exploatezi la maxim potentialul pe care deja il detii si care se afla in interiorul tau. Potential care sa iti permita sa iti alegi viata pe care vrei sa o traiesti, calea pe care sa o urmezi si succesul de care sa te bucuri.

Cu ce te ajuta Edvim...

Lucrurile sunt foarte simple…

Toate materialele de pe site au ca si punct de reper cel putin unul dintre cei 3 piloni fundamental necesari pentru constructia unei vieti echilibrate. Acesti piloni reprezinta baza si fundatia pentru a reusi sa iti duci la indeplinire viziunea.

#Cum sa obtii succesul in orice domeniu iti doresti – personalitate, comportament, atitudine, definirea caracterului, comunicare, abilitati de negociere, automotivatie, disciplina, adaptabilitate etc.

#Cum sa abordezi obstacolele si problemele de care te lovesti – evitarea erorilor, repararea greselilor, putere de concentrare, anticiparea dificultatilor, prevenirea esecurilor, analiza riscurilor, asumarea deciziilor, asumarea responsabilitatii etc.

#Cum sa fii o persoana superioara indiferent de situatie – interconectare umana, filosofie de viata, control emotional, conștientizarea reactiilor, siguranta de sine, încredere în propria persoana, capacitate relationala, raportare umana, învingerea timiditatii, echilibru mental etc.

Iti recomand sa te abonezi la newsletter pentru a descarca materialele gratuite si sa urmaresti cu atentie site-ul. Doar facand acest lucru vei ajunge sa detii informatii ce iti vor permite sa obtii succesul in viata ta, sa depasesti problemele din viata de zi cu zi si sa devii o personalitate alfa. Multe din aceste informatii nu le vei gasi nicaieri in alta parte.

In acelasi timp iti multumesc ca esti aici. Imi doresc enorm sa gasesti cel putin un lucru util in cadrul acestui portal care sa contribuie la evolutia ta personala. Daca se intampla acest lucru lasa-ne un comentariu, da-ne un semn ceva, contacteaza-ne. Pentru noi cel mai important lucru este sa stim ca exista cineva care traieste mai bine datorita experientei pe care noi o oferim.

Cuvinte despre succes...

Succesul este starea de armonie interioara pe care o simti in momentul in care stii ca ai oferit totul pentru a reusi, chiar daca nu ai reusit. Este un moment pe care il traiesti indiferent de statutul social si care are legatura cu ceea ce devii si cu ceea ce simti tu in legatura cu ceea ce realizezi. Nu are nici o treaba cu ceea ce faci sau cu ceea ce detii.

In acelasi timp, succesul nu se masoara intr-un rezultat pozitiv sau negativ. Pentru ca cel care simte succesul nu se concentreaza pe rezultat. El pur și simplu traieste procesul in sine si este conectat la tot ceea ce face. Este absorbit întru totul de activitatea pe care o desfășoară si reușește astfel sa își mențină un echilibru mental pe intreg parcursul procesului.

Nu in ultimul rand, majoritatea dintre noi ne nastem cu un potențial enorm, care ne permite sa obținem succesul în cadrul oricărui climat socio-cultural. Totusi, putini sunt cei care reusesc sa-si conserve acest potențial pana la o varsta la care au putere de decizie. Deoarece, indiferent de situatia in sine, inca din momentul in care te nasti si pana la momentul in care ai propriul discernamant, exista un sistem care te modeleaza in functie de propriile cutume, poate chiar interese.

Insa, chiar si asa, in orice moment din viata ta, poti sa iti schimbi credintele si valorile care ti-au fost impuse de mediu, de societate sau de anturaj. In orice moment din viata ta poti sa dai la o parte toate limitele si sa accesezi cu energie aspiratia superioara a spiritului uman.

Pentru ca legea succesului este o lege fundamentala a universului si este valabila pentru fiecare individ in parte. Pur si simplu se intampla si este omniprezenta, la fel ca gravitatia. Iar succesul este inevitabil, indiferent de perimetrul in care alegi sa te desfasori, atat timp cat ai capacitatea sa tii directia si sa nu iti fie frica sa ceri ceea ce meriti.

Asa ca, tinand cont de toate aceste considerente, nu trebuie sa uiti niciodata urmatoarele cuvinte :

Daca nu te-ai nascut intr-un mediu favorabil succesului, indiferent cum poate fi denumit acesta, tu nu ai nici o vina, dar daca mori fara sa ai succes, tu esti singurul vinovat.