Meniu Închide

Despre

Cand ai probleme în viata, sau când te lovesti de un obstacol care nu te lasa sa cresti, iti suntem alături si iti arătăm cum se prezintă realitatea.
 
Mai simplu spus, Edvim este de fapt un portal care iti ofera suport în momentul în care vrei sa pășești pe tărâmul evoluției personale, indiferent de arie. 
 
Deoarece este un site de motivare si evoluție generala, ce are ca scop formarea și dezvoltarea personalității.
 
Bine, acest suport iti este benefic, atat timp cat esti in stare sa aplici tot ceea ce gasesti aici. Si atat timp cât ești responsabil si intelegi ca nimeni nu poate sa faca treaba in locul tau.
 
Totusi, indiferent de situatie, pe site gasesti o întreaga colecție de sfaturi, informații si materiale super interesante. Care iti ofera soluții precise și care sunt axate în general pe rezolvarea celor mai urgente probleme, pe care le întâmpini. 

Misiunea Edvim.

Misiunea nostra este una foarte simpla. Vrem sa cream un întreg univers al dezvoltării și evoluției personale. Și sa îl facem accesibil și util tuturor celor care au nevoie de el. 
 
Ne interesează sa găsești totul într-un singur loc și sa te educi în mod echitabil, fără sa fii constrâns de anumite convingeri sau prejudecăți. 
 
Plus ca nu contează care este nivelul tău actual. Poți oricând sa te folosesti de noi și sa investesti in dezvoltarea ta personala, atat timp cât îți dorești sa faci acest lucru. 

Valorile Edvim.

– SIMPLITATE-  
 
Vrem sa fim înțeleși de toți cei care ne urmăresc și sa ne însușim o stare care implica elemente esențiale, dar care exclude artificialul și lucrurile complicate. 
 
– TRANSPARENTA – 
 
Suntem clari în exprimare și avem o atitudine care impune prezentarea în mod obiectiv a informațiilor, indiferent de implicațiile acestora. 
 
– EFICIENTA – 
 
Urmarim ca raportul dintre rezultatele obținute și efortul depus sa ne fie favorabil, deoarece suntem conștienți ca atat timp cât suntem productivi, impactul pe care o sa il avem în societate poate sa ne reprezinte așteptările. 

Cu ce te ajuta Edvim.

Toate textele și materialele de pe site au ca si punct de reper cel putin unul dintre cei 3 piloni fundamentali, pentru echilibrarea și edificarea propriului parcurs.
 
Acesti piloni reprezinta principala structura care iti ofera sprijin, atunci când vrei să iti duci la indeplinire menirea.
 
#Cum sa obtii succesul in orice perimetru iti dorestipersonalitate, comportament, atitudine, definirea caracterului, comunicare, abilitati de negociere, automotivatie, disciplina, adaptabilitate etc.
 
#Cum sa abordezi obstacolele si problemele de care te lovestievitarea erorilor, repararea greselilor, putere de concentrare, anticiparea dificultatilor, prevenirea esecurilor, analiza riscurilor, asumarea deciziilor, asumarea responsabilitatii etc.
 
#Cum sa fii o persoana superioara indiferent de situatieinterconectare umana, filosofie de viata, control emotional, conștientizarea reactiilor, siguranta de sine, încredere în propria persoana, capacitate relationala, raportare umana, învingerea timiditatii, echilibru mental etc.

Ce trebuie sa faci tu

In primul rand:
 
Iti recomand sa urmărești site-ul și sa parcurgi textele și materialele pe care le găsești în mod gratuit. 
 
O sa descoperi o paleta larga de informații și de sfaturi valoroase pe care în alta parte nu le primești decât dacă plătești pentru ele. 
 
Bine, o sa observi ca sunt foarte multe lucruri în viata asta care nu depind in totalitate de tine, logic. 
 
Totuși, majoritatea informațiilor și a sfaturilor de pe site, te vor ajuta sa faci lucrurile, astfel încât sa depindă cât mai mult de tine.
 
Apoi dacă ești mulțumit de valoarea pe care noi o oferim, iti recomand sa accesezi materialele contra cost. 
 
Pentru ca acolo găsești informații de un nivel mult mai înalt. Informații și sfaturi care te vor schimba ca om. 
 
Te vor transforma într-o minoritate. Minoritatea oamenilor care obțin în viata ceea ce își propun. 
 
In al doilea rand:
 
Dar poate cel mai important lucru pe care poti sa il faci este sa te sa te abonezi la newsletter. 
 
Doar asa o sa poti sa intri într-o comunitate unde majoritatea membrilor beneficiază de discount-uri, de îndrumări personalizate și de răspunsuri individual concepute.
 
Plus ca daca esti abonat o sa fii la curent cu tot ceea ce se intampla pe site.
 
In acelasi timp:
 
Iti multumesc ca esti aici. Imi doresc enorm sa gasesti cel putin un lucru util in cadrul acestui portal, care sa contribuie la evolutia ta personala.
 
Daca se intampla acest lucru lasă-ne un comentariu, dă-ne un semn ceva, contactează-ne. 
 
Pentru noi cel mai important lucru este sa stim ca exista cineva care traieste mai bine, datorita experientei pe care noi o impartasim.

Cum vedem noi succesul.

Succesul este starea de armonie interioara, pe care o simti in momentul in care stii ca ai oferit totul pentru a reusi, chiar daca nu ai reușit.
 
Ideea e ca dacă vrei sa ai succes nu trebuie sa te concentrezi pe rezultat. Ci pe procesul în sine. Adică trebuie sa te lași absorbit de activitatea pe care o desfasori și sa îți mentii echilibrul mental. 
 
Pentru ca succesul este un moment pe care il traiesti indiferent de statutul social si care are legatura cu ceea ce devii si cu ceea ce simti tu, in legatura cu ceea ce faci. Nu are nici o treaba cu ceea ce realizezi sau cu ceea ce deții.
 
Acum, deoarece succesul este o stare mentală, inseamna ca atat timp cât reusesti sa iti impui aceasta stare mentală acesta devine inevitabil. 
 
Important este sa intelegi ca ești într-o continua întrecere cu tine insuti, nu cu altcineva. Și sa privesti succesul prin prisma propriului tău parcurs. 
 
Asa ca, ținând cont de toate aceste lucruri, cred ca sunt anumite cuvinte pe care nu trebuie sa le uiti niciodata. Iar aceste cuvinte sunt urmatoarele:
 
Daca nu te-ai nascut intr-un mediu favorabil succesului, indiferent cum poate fi denumit acesta, tu nu ai nici o vina. Dar daca mori fara sa ai succes, tu esti singurul vinovat.
Deschide chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?