Meniu Închide

Gratuit

Cele 7 legi ale banilor

Pe care trebuie sa le stii al naibii de bine.

Cele 7 legi ale banilor 3d

Vreau sa te ajut sa constientizezi de ce ești sarac. Iar acest ebook este unul dintre cele mai buna pârghii prin care pot sa fac acest lucru.

Sunt 7 aspecte care fac diferenta în principal intre un om bogat și un om care nu are bani. Eu le denumesc legi, pentru ca le consider de o importanta majora.

Dar indiferent de cum le denumesc eu, ideea e ca acest material te ajuta sa intelegi ce se intampla cu tine. Te ajuta sa intelegi de ce nu poți sa ajungi liber sau independent financiar.

Odată cu parcurgerea acestui ebook o sa vezi care sunt principalele 7 aspecte la care trebuie sa fii atent în momentul în care nu ești mulțumit de statutul tău financiar.

Legea numărul 6 o sa te surprindă. Nici măcar nu o sa iti vina sa crezi cat de importanta este aceasta lege.

De ce sa citesti acest ebook

Pentru ca reprezinta accesarea unor informații care ar trebui sa facă parte din bagajul minim de cunostinte al oricărei persoane care este responsabila de parcursul sau financiar. 
 
Pentru ca iti ofera claritate și te face sa intelegi de ce ai probleme cu banii. Știi, atunci când nu ai bani, inseamna ca exista ceva ce nu știi sau exista ceva ce știi gresit. 
 
Pentru ca te educa pe aceasta latura financiara și îți arată cum trebuie sa te poziționezi tu in momentul in care esti sarac. Lucru care te ajuta sa scoti capul din mulțime și sa obtii rezultatele pe care ti le doresti. 

Vreau sa citesc ebook-ul gratuit

Deschide chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?