Meniu Închide

O metoda prin care poti sa te autodepasesti dpdv financiar.

O metoda prin care poti sa te autodepasesti dpdv financiar

O metoda prin care poti sa te autodepasesti dpdv financiar.

Vreau sa transmit prin cadrul acestui articol un raspuns tuturor celor care mi-au adresat întrebări, nu neapărat aici pe site. Ci și celor mulți cu care m-am întâlnit de-a lungul timpului in plan fizic.

Multe persoane care nu au capacitatea sa accepte că atât timp cât îți dorești ceva dar nu ai acel lucru, înseamnă ca iti lipsesc anumite cunostinte. Înseamnă că există ceva ce nu cunosti.

Spun acest lucru pentru că primesc foarte multe întrebări care de fapt ascund in spate o slăbiciune de factor uman.

Unele intrebari ale acestora au o noimă de suspiciune mult peste așteptări.

Alte întrebări denotă faptul ca cel care mi le adresează, consideră că răspunsul ar implica anumite secrete.

Iar și mai multe întrebări asteapta ca raspuns o metoda prin care îi poti “prosti” pe ceilalti și prin care poti sa fentezi regulile de baza.

Totusi, vreau să le spun acestor oameni următorul lucru:

Inlaturati-va credințele limitative.

Pentru ca nu exista secrete financiare care să îți fie ascunse de cineva anume. Plus că nu ai cum să trisezi și sa sări peste etape. Nu poti sa promovezi din clasa întâi direct in clasa a treia. Trebuie sa parcurgi întâi clasa a doua.

In fine, că să nu mai pierdem foarte mult timp cu astfel de detalii banale, o sa iti spun cum fac eu astfel încât să existe salturi considerabile dpdv financiar pentru mine. Salturi constante și la perioade cât de cat rezonabile de timp.

Exista un obicei destul de productiv de care ma folosesc inca de la început. Si prin care reușesc să cresc pe această treapta a finanțelor personale.

Este o metoda prin care poti sa te autodepasesti dpdv financiar. Și cel mai frumos lucru este faptul că o poti aplica începând chiar din acest moment.

Treaba sta in felul următor:

La fiecare 3 luni trebuie să îți faci un plan sau o strategie, prin care poti sa adaugi elemente noi in cadrul activității tale profesionale. Iar apoi urmareste să pui in practica acele elemente.

Poate sa fie vorba de un nou obicei. Putem să discutăm despre o noua idee. Sau poti sa iei in calcul un nou mod de lucru.

Bineinteles, unele elemente pe care te hotărăști să le aplici te vor face sa esuezi.

Totusi majoritatea dintre acestea, dacă sunt bine fundamentate te vor face sa reușești. Și îți vor genera mai multi bani.

Dar este mult mai bine să adaugi elemente noi, adica sa vii cu schimbări, decât sa continui in acelasi mod.

Pentru ca atât timp cât continui să faci aceleasi lucruri, sa întreprinzi aceleași activități și sa lucrezi după aceleași tipare vei obtine aceleași rezultate.

Însă, chiar și așa, nu este o problema pentru nimeni că tu nu dorești sa te autodepasesti. Nu este o problema pentru nimeni atât timp cât tie iti convine și esti multumit cu nivelul tau financiar.

Dar nu incerca apoi sa te scuzi, sa te plângi și să devii suspicios asupra activităților celorlalti.

Asa că, o intrebare buna pe care poti sa ti-o pui la final de material este următoarea:

Sunt in acelasi loc in care eram acum 3 luni? Acum 6 luni? Sau acum un an?

Dacă răspunsul este afirmativ înseamnă că ai o mare problemă.

Trebuie să te pui pe treaba si să întreprinzi activități noi. Trebuie să ieși de la caldurica. Si sa afli cum poti sa ajungi independent financiar. Un articol cu care iti recomand sa incepi este acesta – 3 obiceiuri care te ajuta sa iti cresti venitul.

Nu uita niciodată:

Nimic nu se schimba atat timp cat nu schimbi nimic.

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook.

Distribuie pentru prietenii tăi ///
Posted in FINANCIAR | BANI

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *