Meniu Închide

Piramida Banilor

Piramida Banilor - Cele 9 trepte de evolutie

Un curs de atitudine financiara din care inveti cum trebuie sa gandesti si ce trebuie sa faci ca sa ajungi independent financiar.

piramida.banilor.3

Am creat primul curs financiar in care iti arat clar si precis cum gandeste un om bogat.

Este mult mai greu să gândești decât sa stai sa muncest din punct de vedere fizic. 
 
Stiai acest lucru?  
 
Vorbim despre faptul ca foarte multi oameni exact asta fac. Evita efortul de a gândi corect când e vorba de bani, în detrimentul unui efort fizic. 
 
Asta este si motivul pentru care majoritatea oamenilor isi vor menține același statut financiar pentru mult timp de acum inainte.  
 
Ideea e ca este foarte ușor sa te duci la un job, unde faci mereu același lucru, fără să fii constrâns sa iesi din zona de confort.  
 
In schimb, este foarte greu să faci bani cu cap și sa ajungi independent financiar. Pentru ca daca vrei sa obtii un astfel de rezultat, trebuie sa faci lucrurile mai dificile, care te incomodează, care te fac sa te simti stânjenit.  
 
Plus ca exact asa cum spuneam trebuie să gândești. Si nu intr-un mod întâmplător. Ci intr-un mod asemeni oamenilor bogati.  
 
Cea mai mare lupta se duce la nivel de mindset. Doar cu un mod de gândire adecvat și cu o atitudine potrivita poti sa ajungi bogat.  
 
Bineînțeles că ai nevoie și de partea tehnica cand vrei sa lucrezi intr-o astfel de directie. Doar ca modul cum aplici și modul cum te simți tu în momentul in care aplici acele tehnici te face bogat.

Ce te invata acest curs.

Cursul Piramida Banilor – Cele 9 trepte de evolutie, te ajuta să înțelegi cum gândește un om bogat. Iti arata care este procesul intern pe care trebuie sa il parcurgi, ca sa poti sa obții aceleași rezultate.  
 
Acest curs îți arată clar și precis ce atitudine trebuie sa iti insusesti, astfel incat sa te desprinzi de patura sociala saraca. Ce trebuie sa faci în mod concret, cum sa gandesti si cum sa actionezi. 
 
Ideea e ca nimeni nu ajunge independent financiar din întâmplare. În realitate, cei care fac foarte mulți bani au un mod specific de a gândi și au o atitudine potrivita față de bani.  
 
Mai mult decât atât, cei care câștiga mult și-au dezvoltat în mod strategic un set de abilități bine definite , insusindu-si in același timp anumite obiceiuri productive care să le permită o ascensiune financiară peste medie.  
 
Aceasta combinație ce tine de mindset și de abilități bine selectionate și antrenate, îi ajută să fructifice la maxim oportunitatile financiare. 
piramida.banilor.8
piramida.banilor.1

Ce cuprinde cursul

Cursul este structurat în 10 lectii care reprezintă de fapt Introducerea plus cele 9 trepte de evolutie pe care trebuie sa le parcurgi.  
 
Sunt 9 trepte de evoutie pe care trebuie sa le pășești treptat, începând cu prima treapta și pana la treapta a -9-a, ca sa poti sa ajungi în vârful Piramidei Banilor. 
 
Varful Piramidei Banilor reprezinta de fapt banii pe care tu ții doresti. Iar ca sa poti sa ajungi în vârf trebuie sa faci anumite lucruri și sa iti insusesti anumite obiceiuri care sunt specifice fiecărei trepte în parte.  
 
Acum, este foarte important sa intelegi ca acest curs durează 14 zile. Vei avea acces la tot cursul pe loc. 
 
Pe toată perioada când tu parcurgi cursul eu voi fi la dispoziția ta oricând ai nevoie.  
 
Când nu intelegi ceva sau când exista probleme ce țin de derularea cursului sau de acces, sunt pregătit sa te ajut indiferent de situatie.  

Ce trebuie sa faci tu

Trebuie sa parcurgi în întregime aceasta pagina de descriere a cursului, iar dacă consideri ca este pentru tine să apeși pe butonul „Vreau cursul”. 
 
Apoi trebuie sa completezi datele din formularul de comanda ca să pot sa iti trimit factura. Dupa efectuarea platii vei avea acces in mod instant la curs. 
 
Trebuie sa stii ca lecțiile sunt în format „scris”, adică trebuie sa citești și sa iei notițe. Nu vei primi nici un ebook sau fisier pentru download, si nu vei primi nimic prin posta. 
 
Totul se intampla online pe o platforma special conceputa, cu user și parola. Iar tu ai acces la toate informatiile respective doar pe perioada derularii cursului. 
 
Ca și timp de parcurgere, exact asa cum am transmis si anterior, ai la dispoziție 14 zile din momentul in care plătești. Cel mai eficient ar fi sa parcurgi câte o lecție pe zi. Ca sa ai timp sa discerni ideile de baza. 
piramida.banilor.4

Laurentiu Ungureanu

Consilier financiar

laurentiu-ungureanu

 

Ai mai multe detalii despre mine direct pe site – www.laurentiuungureanu.com

Sunt un „împătimit” al educației financiare. Si al dezvoltării personale în general. Vorbim despre un concept nou pe care eu il denumesc „essential education„. 

Acum pe plan financiar sunt independent și lucrez cu motoarele turate la maxim pentru a ajunge liber financiar. Vorbim despre un statut financiar care te face cu adevărat bogat. 
 
Am afaceri în comert, sunt investitor pe piata de capital, am in proprietate mai multe imobile in Romania. Am investitii în diverse start-up-uri. Etc. 
 
Sunt foarte multe detalii pe care pot sa le înșirui, dar nu cred ca își au rostul acum, pentru ca nu te ajuta pe tine cu nimic. 
 
Ideea e ca acest curs l-am creat special pentru cei care vor sa ajunga ca mine, adică independenti financiar, dar care nu știu de unde sa înceapă. 

Money back

Tot ceea ce o sa inveti odata cu parcurgerea acestui curs prezinta o valoare cu mult peste pretul pe care il platesti.

Totusi, dacă in momentul in care parcurgi cursul nu ești mulțumit de informatiile si de sfaturile pe care ti le ofer, în termen de 14 zile primești banii înapoi. Fără excepție.

Vreau ca prin acest lucru sa ma asigur ca nu o sa fii constrans de diverse considerente, sa nu achizitionezi cursul. Pentru ca pur si simplu nu o sa ai nimic de pierdut.

money.back.guarantee.edvim

Contact

Daca ai intrebari legat de curs, legat de plata sau de orice altceva, te rog sa ma contactezi pe email sau la telefon.

Invata cum sa gandesti si ce trebuie sa faci ca sa ajungi independent financiar

Iti insusesti un mindset de om independent financiar. Care lucreaza pe cont propiu si care isi administreaza banii eficient.
 
Inveti sa faci bani fara sa muncesti din greu pentru ei, si investesti inteligent pentru ca vii cu procese de gândire pe masura. 
 
Intri intr-o noua etapa, cea a educatiei de tip digital, in care inveti de pe telefon sau de pe laptop. De acasa, de pe plaja sau de la munte. De unde vrei tu.
 
Faci totul online, fara sa pierzi timpul, fara sa te agiti. Te dezvolti financiar si iti traiesti viata liber alaturi de cei dragi.
 
Bafta și spor la bani!
Deschide chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?