Meniu Închide

Piramida Banilor

Piramida Banilor - Cele 9 trepte de evolutie

Primul curs de tip eLearning care te ajuta sa gandesti la fel ca un om care este independent financiar, astfel incat sa obtii si tu acelasi rezultat

piramida.banilor.3

Nu porni un business si nu iti investii banii pana nu parcurgi acest curs, care te pregateste mental pentru orice eveniment posibil.

Uite ceva interesant pentru tine:

Este mult mai greu să gândești decât sa stai sa muncest din punct de vedere fizic

Stiai acest lucru?  

Vorbim despre faptul ca foarte multi oameni exact asta fac:

Adica evita efortul de a gândi corect când e vorba de bani, în schimbul unui efort fizic. 

Asta este si motivul pentru care majoritatea oamenilor isi vor menține același statut financiar pentru mult timp de acum inainte.  

Ideea e ca este foarte ușor sa te duci la un job, unde faci mereu același lucru, fără să fii constrâns sa iesi din zona de confort.  

In schimb, este foarte greu să faci bani cu cap și sa ajungi independent financiar. Pentru ca daca vrei sa obtii un astfel de rezultat trebuie:

 • sa faci lucrurile mai dificile,
 • lucrurile care te incomodează,
 • care te fac sa te simti stânjenit.  

Plus ca exact asa cum spuneam trebuie să gândești. Si nu intr-un mod întâmplător. Ci intr-un mod asemeni oamenilor care sunt liberi sau independenti financiar. 

Cea mai mare lupta se duce la nivel de MINDSET. Doar cu un mod de gândire adecvat și cu o atitudine potrivita poti de exemplu:

 • sa iti cresti venitul in mod accelerat.
 • sa iti investesti banii in mod eficient.

Bineînțeles că ai nevoie și de partea tehnica cand vrei sa lucrezi intr-o astfel de directie. Doar ca modul cum aplici și modul cum te simți tu în momentul in care aplici acele tehnici te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate.

Ce te invata acest curs.

Cursul Piramida Banilor – Cele 9 trepte de evolutie, te ajuta să înțelegi cum gândește un om care este liber sau independent financiar.
 
Iti arata care este procesul intern pe care trebuie sa il parcurgi, ca sa poti sa obții aceleași rezultate pe care le obtine un milionar sau un miliardar, de exemplu. 
 
Acest curs îți arată clar și precis ce atitudine trebuie sa iti insusesti, astfel incat sa te desprinzi de patura sociala saraca.
 • cum trebuie sa gandesti financiar inainte sa actionezi.
 • apoi cum sa actionezi in mod echilibrat ca sa castigi mai multi bani.
 • ce trebuie sa faci la modul cel mai concret posibil.
Ideea e ca nimeni nu ajunge liber sau  independent financiar din întâmplare. În realitate, cei care fac foarte mulți bani au un mod specific de a gândi și au o atitudine potrivita față de bani.  
 
Mai mult decât atât, cei care câștiga mult și-au dezvoltat în mod strategic un set de abilități bine definite , insusindu-si in același timp anumite obiceiuri productive care să le permită o ascensiune financiară peste medie.  
 
Aceasta combinație ce tine de mindset și de abilități bine selectionate și antrenate, îi ajută să fructifice la maxim oportunitatile financiare. 
piramida.banilor.8
piramida.banilor.1

Ce cuprinde cursul

Cursul este structurat în 10 lectii care reprezintă de fapt Introducerea plus cele 9 trepte de evolutie pe care trebuie sa le parcurgi.
 
Sunt 9 trepte de evolutie pe care trebuie sa le pășești treptat, începând cu prima treapta și pana la treapta a -9-a, ca sa poti sa ajungi în vârful Piramidei Banilor.
 
Varful Piramidei Banilor reprezinta de fapt banii pe care tu ții doresti. Iar ca sa poti sa ajungi în vârf trebuie sa faci anumite lucruri și sa iti insusesti anumite obiceiuri care sunt specifice fiecărei trepte în parte.
 
Iata cum stau lucrurile:
 • Introducere
 • Treapta 1 – Convingerile.
 • Treapta 2 – Valorile.
 • Treapta 3 – Dorinta
 • Treapta 4 – Imaginatia
 • Treapta 5 – Decizia
 • Treapta 6 – Planul
 • Treapta 7 – Actiunea
 • Treapta 8 – Perseverenta
 • Treapta 9 – Cunostintele
 • Varful Piramidei – Banii.
 
Trebuie sa te obisnuiesti ca atunci cand e vorba de bani, totul se intampla mental.
 
Daca tu nu esti STRONG la nivel de mindset, degeaba incepi sa faci afaceri sau sa iti aloci tot felul de investitii.
 
Pentru ca nu o sa faci altceva decat sa iti pierzi banii, fara ca macar sa intelegi de ce se intampla acest lucru.
 
De fapt asta si este diferenta intre cel care face afaceri sau isi investeste banii obtinand succesul si cel care abandoneaza sau isi pierde suma de bani pe care a pus-o la bataie.
 
MINDSET-ul
 
Asta este rolul acestui curs…
 
Sa te faca sa gandesti sanatos financiar, astfel incat atunci cand pornesti un business sau iti investesti banii, sa obtii succesul pe care il meriti.
 

Ce trebuie sa faci tu

Trebuie sa parcurgi în întregime aceasta pagina de descriere a cursului, iar dacă consideri ca este pentru tine să apeși pe butonul „Vreau cursul”. 

Apoi trebuie sa completezi datele din formularul de comanda ca să pot sa iti trimit factura. 

Dupa efectuarea platii cu cardul vei avea acces in mod instant la curs. Daca platesti prin transfer bancar, vei avea acces la curs in momentul in care banii ajung la noi in cont.

Important:

 • Toate platile se fac in moneda nationala din Romania, adica in RON. Pentru moment nu se poate plati cu EURO sau DOLAR.
 • Totul se intampla online pe o platforma de eLearning special conceputa, cu user și parola. Iar tu o sa ai acces la curs FOREVER, la orice ora din zi si din noapte.
 • Cursurile se actualizeaza in mod constant, iar tu o sa beneficiezi de update-uri ALL TIME. Trebuie doar sa fii logat in contul de pe platforma.
 • Procesul de invatare si educare din cadrul platformei Edvim implica informatii care sunt structurate intr-un mod clar si sunt foarte usor de asimilat.
 • O sa gasesti tot felul de idei si de sfaturi practice. Pe care poti sa le aplici odata ce termini lectiile.
 • In timp ce parcurgi cursul, daca consideri ca ai nevoie de ajutor punctual sau de motivatie, timp de 30 de zile dupa achizitie eu sau colegii mei iti suntem la dispozitie.

ATENTIE!

Pentru moment lecțiile acestui curs sunt în format „scris”, adică trebuie sa citești și sa iei notițe. Dar cat de curand cursul o sa fie filmat video. Indiferent de situatie tu o sa poti sa il parcurgi oricand.

 

curs.financiar

Laurentiu Ungureanu

Consilier financiar

laurentiu-ungureanu

Ai mai multe detalii despre mine direct pe site – www.laurentiuungureanu.com

Sunt economist, antreprenor si investitor. Fondatorul conceptului „Essential education” care implica invatarea, dezvoltarea si evolutia in genul „life change”.

In 2017, la varsta de 29 de ani eram deja independent financiar in Romania.

Acum sunt antreprenor, am afaceri in comert. Sunt investitor pe piata de capital, am in proprietate mai multe imobile, urmaresc cu atentie investitia in diverse start-up-uri etc.

Important este sa intelegi ca am o experienta de peste 15 ani, pe tot ceea ce inseamna:

 • micro și macro economie,
 • administrarea finanțelor personale,
 • antreprenoriat,
 • investitii,

Sunt multe detalii pe care pot sa ti le ofer, dar nu cred ca isi au rostul acum, pentru ca nu te ajuta pe tine cu nimic.

Ideea e ca serviciile si cursurile mele sunt create special pentru cei care vor sa ajunga ca mine:

LIBER SI INDEPENDENT !

Money back

Tot ceea ce o sa inveti odata cu parcurgerea acestui curs prezinta o valoare cu mult peste pretul pe care il platesti.

Totusi, dacă in momentul in care parcurgi cursul nu ești mulțumit de informatiile si de sfaturile pe care ti le ofer, în termen de 7 zile primești banii înapoi. Fără excepție.

Vreau ca prin acest lucru sa ma asigur ca nu o sa fii constrans de diverse considerente, sa nu achizitionezi cursul. Pentru ca pur si simplu nu o sa ai nimic de pierdut.

money.back.guarantee.edvim

Contact

Daca ai intrebari legat de curs, legat de plata sau de orice altceva, te rog sa ma contactezi pe email sau la telefon.

La noi platesti banii o singura data, dar te alegi cu informatii de care o sa te folosesti toata viata ta.

Iti insusesti un mindset de om sanatos financiar. Care lucreaza pe cont propiu si care isi administreaza banii eficient.

Inveti sa faci bani fara sa muncesti din greu pentru ei si investesti inteligent pentru ca vii cu procese de gândire pe masura. 

Intri intr-o noua etapa, cea a educatiei de tip digital, in care inveti de pe telefon sau de pe laptop. De acasa, de pe plaja sau de la munte, de unde vrei tu.

Faci totul online, fara sa pierzi timpul si fara sa te agiti. Te dezvolti financiar si astfel ajungi sa iti traiesti viata liber alaturi de cei dragi.

Bafta și spor la bani!