Meniu Închide

Primul si cel mai important principiu financiar

Primul si cel mai important principiu financiar.

Toata lumea in ziua de azi vrea bani.

Toata lumea in ziua de azi are nevoie bani.

Toata lumea in ziua de azi cere bani.

Iar in tot acest timp, toata lumea este plina de oameni care NU AU bani. Care crezi ca este motivul si cauza acestei grave realitati ?

Sincer, nu stiu ce crezi tu, dar daca ai intelepciunea si rabdarea sa parcurgi intregul material, vei ajunge intr-un final, sa intelegi care este primul si cel mai important principiu financiar de care trebuie sa tii cont.

Mai intai oferi si apoi primesti.

Buuun…

Exact asa cum am dat de inteles si la inceput, majoritatea celor saraci vor ca mai intai sa primeasca, si abia apoi sa ofere ceva la schimb.

Insa, cei din patura sociala saraca nu inteleg ca lumea nu functioneaza intr-un asemenea mod. Cei din patura sociala saraca nu inteleg ca atat timp cat isi vor mentine acelasi standard principial, vor fi mereu defavorizati dpdv financiar. Acest lucru esre valabil indiferent ca esti angajat, antreprenor sau investitor. Si indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea.

Totusi, tu trebuie sa te obisnuiesti ca mai intai este nevoie sa oferi si abia apoi poti sa si primesti, sau poate sa ceri. Iar dupa ce oferi, exista posibilitatea sa primesti chiar si fara sa ceri.

  • Daca vrei sa culegi recolta trebuie sa semeni seminte.
  • Daca vrei sa mananci trebuie sa gatesti.
  • Daca vrei sa castigi trebuie sa joci
  • etc. etc. etc…

Deci… inainte de toate trebuie sa depui tu un efort, pentru ca mai tarziu sa iti primesti si tu pretul pe care il meriti.

Cel mai important principiu financiar.

Dar, pe langa acest aspect, care oricum nu este adoptat de majoritate, mai exista un principiu care face diferenta. Un principiu pe care doar cei putin si-l insusesc. Iar din acest motiv doar cei putin ajung sa atinga succesul in domeniul financiar.

Primul si cel mai important principiu financiar de care trebuie sa tii cont este urmatorul :

Ofera mai mult decat se asteapta celalalt sa primeasca de la tine.

Cand ajungi la finalul un negot, la finalul unui schimb comercial, cealalta parte va astepta sa primeasca tot ceea ce ai promis initial. Insa cum crezi ca va reactiona daca ii faci o surpriza ? Daca intr-un final tu o sa oferi MULT MAI MULT decat ai promis la inceput ?

Iti spun eu : Il vei cuceri, va deveni un fan al tau si va reprezenta pentru tine o punte de legatura catre alti potentiali clienti.

Cum sa pui in aplicare un astfel de principiu.

Sa luam urmatorul exemplu.

Sa zicem ca esti zugrav de meserie, iar un potential client iti cere sa ii zugravesti o camera. Acesta accepta pretul pe care tu il ceri la inceput, bateti palma, si te pui pe treaba.

Totusi in timp ce lucrezi la el in camera observi ca un perete de la bucataria acestuia este foarte murdar. Te oferi din proprie initiativa sa ii zugravesti peretele de la bucatarie.

Iar pentru tot acest deranj nu ceri nici un ban in plus. Pur si simplu ii oferi acestuia un serviciu in plus ( un bonus ), pe langa ceea ce ati stabilit initial.

Ce crezi ca o sa se intample dupa ? Crezi ca o sa te recomande mai departe ?

Cred ca raspunsul il anticipezi.. Asa ca nu vreau sa mai ma pronunt.

Citeste si – 2 principii ale banilor pe care trebuie sa le stii.

Asta este cel mai important principiu financiar. Doar asa poti sa te diferentiezi de majoritate si sa iti maresti veniturile pana la un nivel la care nici tu nu te asteptai la inceput.

Din acest motiv, Intr-un final vreau sa iti mai spun inca odata, ca vei ajunge sa primesti bani numai dupa ce iti dezvolti capacitatea de a veni in folosul celorlalti. Trebuie sa te obisnuiesti odata cu acest lucru.

Concentreaza-te mai mult pe valoarea pe care poti sa o oferi celor din jur. Pentru ca doar astfel, tot efortul pe care il depui la inceput se capitalizeaza, iar mai tarziu iti va aduce beneficii financiare mult mai mari.

Daca ti-a placut acest articol lasa un comentariu.

Sau urmareste pagina noastra de facebook.

Ajuta-ti prietenii sa isi dezvolte personalitatea !!!
Posted in FINANCIAR | BANI

Iti recomand sa citesti si articolele urmatoare ///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *