Meniu Închide

Magazinul online, respectiv Site-ul www.edvim.ro dar și Brandul Edvim este un Magazin online/ Site/ Brand deținut de catre UNGUREANU EVOLUTION, Societate Comerciala cu Răspundere Limitata, Persoana Juridica cu Sediul social in Romania, Bucuresti, sector 4, Str. Aleea Ornamentului, nr 6, Bl E9, ap 40, avand numar RC J40/15923/19.11.2020, Cui 43357610.

DEFINITII.

Definitiile de mai jos se vor aplica termenilor urmatori, de fiecare data cand sunt utilizati in materialul de fata, cu exceptia cazului in care contextul impune un alt inteles.

Vanzator, edvim.ro – Edvim prin site-ul www.edvim.ro sau oricare alt partener Edvim, care are acces la platforma online. Care poate sa vanda produse si servicii prin intermediul site-ului www.edvim.ro.

Cumparator – orice persoana fizica sau juridica care are o varsta de minim 18 ani si care a achizitionat un produs/ bun/ serviciu prin intermediul site-ului www.edvim.ro

Client – orice persoana fizica sau juridica care are o varsta de minim 18 ani și care are acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de Edvim sau in baza unui acord de utilizare care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care are o varsta de minim 18 ani și care, prin finalizarea procesului de creare a unui cont pe site, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea prezenta, Termeni si condiții.

Curier – orice persoana cu drept public sau cu drept privat care presteaza servicii de livrare a produselor/ bunurile disponibile la vanzare, pe site-ul www.edvim.ro

Site – magazinul online gazduit la adresa web www.edvim.ro si toate subdomeniile acestei adrese care se afla în posesia, sau pentru care exista drept de utilizare de către Ungureanu Evolution.

Cont – sectiunea de pe site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului inițializarea unei comenzii si care contine informatii despre Client/ Cumparator/ Utilizator.

Favorite – sectiune din contul de utilizator care permite Cumparatorului/ Clientului/ Utilizatorului sa isi creeze o lista sau mai multe liste, cu produsele pe care doreste sa le achiziționeze mai târziu.

Cos, Cosul meu, Coș de cumparaturi – o sectiune din site care permite Clientului/ Cumparatorului/ Utilizatorului sa adauge produse, bunuri, servicii pe care doreste sa le achizitioneze și sa le plătească la un moment dat.

Comanda – un proces electronic prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, intentia sa de a achizitiona produse sau servicii de pe site.

Produse, Bunuri, Servicii – orice articol, produs sau orice serviciu care este listat pe site și care urmeaza a fi transferat/ efectuat de la/ de catre vânzător la/ pentru cumparator.

Campanie – actiunea de a expune pe site in scop comercial, un numar/ stoc limitat de Produse/ Bunuri/ Servicii, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de vanzator.

Comunicare comerciala – serviciul electronic de orice tip care permite Clienților, Utilizatorilor sau Cumparatorilor să recepţioneze informații periodice de la Vânzător, în special despre Campaniile promoţionale sau despre Produsele oferite spre vânzare în cadrul site-ului www.edvim.ro, la adresa de e-mail sau numărul de telefon pe care Clientul, Utilizatorul si Cumparatorul le-au furnizat în procesul de creare al Contului;

Contract, Contract la distanta – reprezinta un contract incheiat intre vanzator si cumparator, fara a fi nevoie de o prezenta fizica și simultana între cele doua părți contractante.

Continut – toate informatiile de pe site și de pe aplicațiile aferente, gen email, care pot fi vizitate, vizualizate, receptate sau altfel accesate prin utilizarea unui instrument electronic.

Tranzactie – incasarea unei sume de bani sau rambursarea unei sume de bani, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plati cu care Vânzătorul colaborează, sau cu ajutorul bancii cu care Vanzatorul colaboreaza, rezultata din vanzarea unui Produs/ Bun/ Serviciu de către Edvim către Cumpărător.

Specificații, Descriere – toate detaliile care fac referire la Produs/ Bun/ Serviciu. Toate informațiile despre marfa Vânzătorului, pe care acesta le aduce la cunoștință Cumpărătorului.

Preț – suma de bani pe care Cumpărătorul trebuie sa o plătească Vânzătorului pentru a întra în posesia Bunurilor/ Produselor/ Serviciilor pe care Vânzătorul i le oferă acestuia.

Termeni si conditii – prezentul material, care defineste termenii si conditiile de incheiere a Contractului/ Contractelor la distanta prin intermediui edvim.ro. Termeni si conditii stabileste care sunt drepturile si care sunt obligatiile Vanzatorului si/sau ale Cumparatorului, in acord cu toate reglementarile si toate prevederile legale in vigoare, interne din cadrul companiei, si externe din cadrul comunitatii/ tarii in care Societatea Ungureanu Evolution isi desfasoara activitatea.

2. PREVEDERI GENERALE.

Termeni si conditii edvim.ro se adreseaza Utilizatorilor/ Clientilor/ Cumparatorilor care utilizeaza Site-ul edvim.ro si care incheie Contracte la distanta cu Vanzatorul.

Navigarea pe Site-ul edvim.ro, urmata de o Comanda, reprezinta citirea, constientizarea si acceptarea de catre Client/ Utilizator/ Cumparator a prezentei Termeni si conditii edvim.ro.

Acceptarea Termeni si conditii edvim.ro este voluntara, dar este necesara in momentul in care un Client/ Utilizator vrea sa plaseze o Comanda, pentru ca acest lucru reprezinta o formalitate premergatoare incheierii Contractului la distanta.

Termeni şi Condiții are în vedere, în primul rând, achiziționarea Produselor/ Bunurilor si a Serviciilor, prin intermediul Site-ului edvim.ro, dar se pot aplica, după caz, şi în ceea ce privește cumpărarea unor Produse din magazinele fizice ale societatii, daca acestea exista.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a schimba sau de a actualiza, ori de cate ori este necesar si in orice moment, continutul Site-ului edvim.ro, precum si Termeni si conditii, fara nici un fel de notificare prealabila catre Client/ Utilizator/ Cumparator. Din acest motiv va rugam sa verificati in prealabil de fiecare data cand accesati Site-ul, pagina de Termeni si conditii.

Cumparatorul/ Clientul/ Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze Site-ul doar in scopuri si prin mijloace care nu constituie o utilizare abuziva, contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare.

Edvim.ro nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termeni şi conditii edvim.ro.

Vanzatorul poate cesiona sau poate subinchiria/ subcontracta unei terte parti, servicii ce tin de onorarea Comenzii, bineinteles cu informarea Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului la cererea acestuia, dar fara a fi necesar acordul acestuia.

3. INCHEIEREA CONTRACTULUI LA DISTANTA.

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu Termeni si conditii ai edvim.ro si accepta modalitatea prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea pe care o primeste Cumparatorul, dupa plasarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic prin email, prin telefon, sau printr-un alt mijloc de comunicare disponibil.

Contractul la Distanţă denumește în special Produsul, Caracteristicile sale principale, Prețul, costurile de expediere și alte condiții relevante, conţinutul acestuia completându-se cu Termeni şi Condiţii edvim.ro.

Din motive independente, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor comandate de catre Comparator, sau de a interveni asupra tuturor aspectelor legate de Comanda, dar cu informarea in prealabil a acestuia.

In momentul in care din motive independente, Vanzatorul nu poate livra Produsele pe care Cumparatorul le-a achitat, Vanzatorul se obliga sa restituie suma achitata de catre Cumparator dupa caz. Dar Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul nu poate solicita plata unor prejudicii morale sau a unor daune materiale in urma acestei situatii.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul in care Cumparatorul intra in posesia Produselor si a Serviciilor pe care Vanzatorul le-a livrat catre acesta. Iar toate documentele si detaliile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site, sau transmise pe email, legat de intregul process de Comanda vor sta la baza acestui Contract.

4. RESPONSABILITATI CONTRACTUALE.

Cumparator/ Consumator/ Utilizator/ Client:

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/ Client/ Comparator. Acesta poate sa isi creeze un Cont, in momentul in care plaseaza Comanda si este obligat sa foloseasca o adresa de email valida.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Clientul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor din Cont si pentru gestionarea accesarii Contului, si in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului, utilizarea Continutului si plasarea Comenzilor, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termeni si conditii edvim.ro in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului, utilizarii continutului si plasarii Comenzii.

Prin plasarea unei comenzi, Clientul/ Cumparatorul/ Utilizatorul certifica faptul ca a implinit varsta de 18 ani si ca nu este constrans sa plaseze aceasta comanda, de anumite reglementari legislative in vigoare.

Comunicarea cu Vanzatorul legat de Comanda se poate realiza prin suport online, pe chat live, telefonic la numarul de telefon afisat in pagina “Contact” de pe Site. Sau prin email la contact@edvim.ro

Un Bun, Produs sau Serviciu care este adaugat in Cosul de cumparaturi, este disponibil pentru achizitie de catre Cumparator/ Client/ Utilizator doar daca exista stoc sau disponibilitate pentru acesta. Adaugarea unui Bun/ Produs /Serviciu in Cos, in lipsa Finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei Comenzi si nici rezervarea automata sau la cerere a Bunului/ Produsului/ Serviciului.

Prin finalizarea unei Comenzi, Cumparatorul/ Utilizatorul/ Clientul este de acord ca Vanzatorul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, agreat de Vanzator si in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului/ Utilizatorului/ Clientului.

Vanzator/ Ungureanu Evolution/ Edvim/ Edvim.ro:

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daunele de orice fel, pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a obligatiilor sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor/ Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Pentru motive ce nu tin de Site-ul in sine, edvim.ro isi rezerva dreptul sa resctrictioneze accesul unui Utilizator/ Client/ Cumparator la Comanda, in momentul in care considera ca se justifica acest lucru. Sau in momentul in care edvim.ro considera ca pe baza comportamentului, Clientul/ Cumparatorul/ Utilizatorul creeaza prejudicii Site-ului sau celorlalti Clienti/ Utilizatori/ Cumparatori care acceseaza Site-ul.

In cazul in care exista un volum foarte mare de trafic provenit din partea unei retele de internet, edvim.ro are dreptul de a cere Clientilor/ Utilizatorilor/ Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiilor si datelor din cadrul Site-ului.

Edvim.ro poate publica pe Site orice fel de informatie legat de Produsele, Bunurile sau Serviciile pe care le ofera spre Vanzare si legat de Produsele, Bunurile sau Serviciile pe care partenerii acestuia le ofera spre Vanzare si pentru care exista Contracte de parteneriat in plina desfasurare. Respectand prevederile si legislatia in vigoare la momentul respectiv.

Produsele achizitionate prin intermediul edvim.ro sunt Produse destinate exclusiv uzului propriu al Clientului /Cumparatorului/ Utilizatorului. Edvim.ro nu poate fi tras la raspundere daca Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul se foloseste de produse, in alt scop decat cel de uz personal.

In momentul in care plata Produselor se face online, edvim.ro nu este si nu poate fi tras la raspundere pentru nici un alt cost suplimentar, ocazional sau ascuns pe care procesatorul de plati il percepe fara instiintarea Ungureanu Evolution in prealabil, sau fara instiintarea Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului.

Edvim nu detine toata marfa pe stoc, asta inseamna ca magazinul vinde produse care sunt pe stoc, care nu sunt pe stoc, dar care pot fi comandate in prealabil pe baza comenzilor sau care sunt in stocul furnizorului.

Edvim nu poate fi tras la raspundere pentru informatiile introduse gresit de catre Client/ Utilizator/ Cumparator in cazul completarii formularului de comanda, daca in urma acestui lucru pot decurge intarzierea livrarii sau imposibilitatea efectuarii acesteia.

Edvim poate refuza orice Comanda cu transmiterea unei notificari in prealabil Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului, fara a exista vreo obligatie intre parti si fara ca Utilizatorul/ Cumparatorul/ Clientul sa poata pretinde daune materiale sau prejudicii morale, indiferent de situatie.

Toate informatiile folosite pentru Descrierea, detalierea Produselor/ Bunurilor sau a Serviciilor disponibile pe Site, imagini, texte, video, nu reprezinta o obligatie Contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula o comanda in momentul in care observa ca din cauza unor erori tehnice, preturile produselor sunt gresite si derizorii. Cumparatorul nu il poate trage la raspundere pe Vanzator si nu poate pretinde daune materiale sau prejudicii morale, daca se intampla acest lucru.

5. MODALITATI SI TERMENI DE PLATA.

Vanzatorul pune la dispozitia Cumparatorului/ Utilizatorului/ Clientului urmatoarele metode de plata:

– numerar la livrare, in sistem ramburs, plata fiind efectuată direct la Curier în momentul receptionarii coletului aferent Comenzii plasate de Cumparator. Suma nu trebuie sa fie mai mare de 5.000 RON.
– cu cardul direct pe Site prin intermediul serviciilor autorizate de catre edvim.ro, sau cu ajutorul softului pus la dispozitie de catre procesatorul de plati cu care exista un contract de colaborare la momentul respectiv.
– transfer bancar in contul afisat pe Site, in momentul in care Cumparatorul finalizeaza completarea formularului de comanda.

În cazul în care Cumparatorul alege să plătească la livrare, acesta este obligat să efectueze plata in momentul in care receptioneaza coletul. In caz contrar coletul nu îi va fi livrat de catre Curier sau de catre angajatul edvim.ro.

In cazul in care Cumparatorul refuza coletul in momentul livrarii, acest lucru duce la rezoluţiunea Contractului la distanţă şi deposedeaza Vânzătorul de obligaţia unei noi livrări a Produsului respectiv.

Identitatea entitatii autorizate să presteze servicii de procesare de plăţi pe edvim.ro este accesibila Clientului/ Cumparatorului/ Utilizatorului, anterior introducerii datelor. In momentul in care acesta este pe cale sa Finalizeze Comanda.

Preturile produselor afisate pe Site, sunt informative si pot suferi modificari neanuntate fara a exista obligativitatea Vanzatorului de a aduce la cunostinta Clientului/ Cumparatorului/ Utilizatorului acest lucru. In acelasi timp, preturile produselor de pe Site nu sunt identice cu cele din magazinele fizice ale Vanzatorului, daca acestea exista.

Ofertele si promotiile de pe Site sunt valabile in limita stocului disponibil sau pentru o perioada de timp afisata. Daca acest lucru nu este vizibil sau accesibil, Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele neintelegeri ce tin de Pretul Produselor care sunt in oferta sau in promotie.

Vanzatorul va emite către Cumparator o factură fiscală pentru Produsele livrate conform Comenzii, obligația Cumparatorului fiind să precizeze în mod corect şi complet toate datele necesare emiterii de către Vânzător a facturii fiscale, în conformitate cu legislația în vigoare.

Prin transmiterea Comenzii, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul îşi exprimă acordul să primească factura fiscala în format electronic, prin adăugarea acesteia de către edvim.ro în Contul Clientului de pe Site sau prin intermediul email-ului, la adresa de e-mail menţionată de catre Client/ Utilizator /Cumparator, sau in format fizic daca legislatia sau contextul respectiv obliga Vanzatorul sa procedeze in acest fel.

Facturile aferente Produselor care nu au fost preluate de către Client/ Utilizator/ Cumparator vor fi anulate de Vânzător, in momentul in care produsele vor fi restituite acestuia de catre curier.

6. MODALITATI SI TERMENE DE LIVRARE.

Vânzătorul oferă Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului modalitatea de livrare si de expediere a produselor prin Curier. Este obligatoriu ca acest colet sa fie verificat de catre Cumparator in momentul in care este preluat de la Curier, pentru a elimina orice urma de neintelegere ulterioara legat de calitatea produselor.

Cumparatorul este obligat sa verifice dacă Produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar daca se confirma acest lucru acesta trebuie sa mentioneze acest lucru pe nota de livrare, sau sa ia legatura cu unul dintre agentii de vanzari ai edvim.ro, pentru ca toate aceste neconformitati sa fie luate in considerare.

Livrarea Produselor in format fizic este disponibilă pentru moment doar pe teritoriul României. Livrarea Produselor se poate realiza la adresa specificată de Client/ Utilizator /Cumparator în momentul in care completeaza formularul de comanda

Costurile de transport pentru livrarea Produselor sunt în sarcina Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului, cu excepţia cazului in care Contractul de vânzare la distanţă prevede altfel.

Preturile prezentate pe Site in lista de Produse, pentru fiecare Produs in parte, nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate dupa ce Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul completeaza formularul de comanda.

Transportul produselor este gratuit pentru comenzile de minim 150 RON. Iar pentru comenzile mai mici de 150 ron costul livrarii difera in functie de tipul si de greutatea produselor. Pentru Bucuresti si Ilfov nu se percepe taxa de greutate.

Totusi, mare atentie, este foarte important sa intelegi ca daca vrei sa beneficiezi de optiunea „fara taxa de greutate”, trebuie sa achiti produsele prin transfer bancar sau sa le platesti online. Daca preferi sa platesti in numerar, vei fi nevoit sa platesti si taxa de greutate. Indiferent de situatie, este indicat ca in astfel de situatii sa iei legatura cu un reprezentant al Edvim.ro, pentru a stabili toate detaliile necesare.

Pentru Comenzile din tara, livrarea produselor se face de catre firma de curierat si se taxeaza volum-metric sau la greutate, iar costul livrarii incepe de la 25 RON. Daca firma de curierat cu care Vanzatorul are un contract de colaborare nu are acoperire pe zona de unde se initializeaza Comanda de catre Client/ Utilizator/ Cumparator, Vanzatorul poate sa refuze livrarea Comenzii.

Durata estimată de livrare poate sa varieze in functie de Produs sau de metoda de livrare si de plata aleasă. In acelasi timp livrarea poate sa varieze in functie de stocul produselor. Daca acestea sunt in stoc, daca sunt in stoc dar limitat, daca nu sunt in stoc, sau daca sunt in stocul furnizorului.

Pentru toate categoriile de Produse, Termenul de livrare este de minim 24-48 de ore pentru zona de București și Ilfov, pentru produsele pentru care exista stoc fizic. Pentru produsele care se livreaza in tara termenul de livrare difera in functie de zona si de valoarea comenzii. Mult mai multe detalii legat de costul pentru livrarea produselor in tara se poate afla dupa ce se completeaza formularul de comanda sau daca se ia legatura cu un agent de vanzari.

Având în vedere numărul mare de Comenzi ce se pot înregistra pe perioada Campaniilor desfășurate de către Vânzător, in perioada sarbatorilor de iarna, in perioada sarbatorilor pascale, sau in zilele de sarbatoare legala, exista posibilitatea ca termenul de livrare al Produselor estimat la momentul vizualizării plasarii Comenzii să poată suferi modificari. Edvim va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a livra Produsele comandate în termen de 14 zile sau de cel mult 30 de zile calendaristice din momentul in care comanda a fost plasata.

Dacă Produsele nu au fost livrate în termenul indicat, Cumparatorul poate solicita livrarea într-un termen suplimentar, de 10 zile lucrătoare. Dacă nici în termenul suplimentar Produsele nu ajung la Cumparator, atunci acesta poate sa solicite incetarea Contractului la Distanţă.

În cazul în care Produsele sunt indisponibile ulterior confirmării de către Vanzator a Comenzii, Edvim va informa Cumparatorul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data informării respective, dacă Cumparatorul le-a achitat în avans.

Cumparatorul poate accepta modificările intervenite cu privire la Prețul Produselor, modificând astfel Comanda inițială, iar Edvim va livra Produsele conform Comenzii astfel modificate de către Cumparator.

Cumparatorul se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, sau sa numeasca alta persoana care are peste 18 ani pentru a fi prezenta in locul acestuia, în intervalul orar în care Curierul îl anunță că livrează Comanda. In caz contrar urmând a suporta taxa de transport aferentă unei posibile noi livrări. Intervalul orar în care se livrează Comanda va putea fi modificat doar daca Cumparatorul ia legatura cu Curierul sau cu un agent de vanzari.

Cumparatorul are obligația de a semna documentul de livrare prezentat de către Curier sau de catre agentul de livrare in momentul in care receptioneaza Produsele, la care este anexată nota de livrare ce conține toate informațiile necesare despre Produsele comandate.

Vanzatorul nu va onora nici o cerere de livrare a produselor dacă Cumparatorul nu îndeplinește toate conditiile enumerate anterior in cadrul acestui document denumit Termeni si conditii.

Livrarea se considera a fi indeplinita de către edvim.ro, în momentul predării fizice a Produselor către Client, sau către persoana desemnata de catre acesta, la adresa specificata în formularul de comanda.

Pentru livrarea produselor digitale, la primirea Comenzii, Cumparatorul va fi direcționat pe o pagină de unde poate descărca Produsul si/ sau Serviciul comandat și/ sau va primi un email care va conține instrucțiunile de descărcare a Produsului si/ sau Serviciului comandat.

Descărcarea Produsului si/ sau a Serviciului înseamnă finalizarea livrării Produsului. De asemenea, primirea email-ului cu link-ul sau instrucțiunile de descărcare înseamnă finalizarea livrării produsului.

Dacă Cumparatorul nu are posibilitatea de a descarca Produsul sau nu are acces la Serviciu, trebuie să ia legătura cu Vanzatorul în termen de 5 zile lucrătoare pentru a-l informa în legătură cu această problemă și pentru a primi un link de descărcare al Produsului, sau o metode de livrare a Serviciului.

Dacă Cumparatorul nu contacteaza Vanzatorul în acest termen de 5 zile lucrătoare de la data Comenzii, Produsul si/ sau Serviciul este considerat primit, descărcat, accesat și livrat către Cumparator.

7. GARANTIA PRODUSELOR SI RECLAMATII.

Garanția reprezintă orice angajament asumat de Vânzător față de Client/ Utilizator/ Cumparator prin care acesta se obligă să restituie Clientului/ Utilizatorului /Cumparatorului, fără solicitarea unor costuri suplimentare, Prețul plătit, Prețul de reparare sau Prețul de înlocuire a Produsului, dacă acesta nu corespunde condițiilor enunțate de allman.ro sau în declarația de conformitate a Produsului.

Produsele afișate în cadrul edvim.ro sunt supuse garanției producătorului sau a distribuitorului. Iar termenii și condițiile detaliate ale garanției, precum și durata acesteia sunt prezentate pe documentul de garanție emis de către producător sau de catre distribuitor, care trebuie sa insoteasca produsul.

Produsul beneficiază de garanţie daca Cumparatorul a respectat instrucțiunile de folosire şi întreținere ale Produsului, acesta fiind utilizat conform instrucțiunilor impuse de producător sau de catre distribuitor. Si daca Cumparatorul a păstrat certificatul de garanție sau documentul fiscal care atestă achiziționarea Produsului.

Vânzătorul este obligat să livreze Cumparatorului produsul fără defect. Daca totusi produsele prezintă deficiente si defecte, care pot fi imputate Vanzatorului, in momentul livrarii, Vanzatorul poate sa achite Cumparatorlui o compensatie sub forma unui voucher, sau sub forma unei reduceri a pretului initial. Daca Cumparatorul nu este de acord Vanzatorul va fi nevoit sa ramburseze suma de bani pe care Cumparatorul a achitat-o in schimbul produsului, in termen de 14 zile din momentul in care produsul a fost returnat catre Vanzator ,din momentul in care acesta a intrat in posesia produsului/ produselor

Pentru ca certificatul de garantie aferent produsului sa fie corect intemeiat, Cumparatorului ii revine obligatia de a-si actualiza ori de cate ori este necesar datele din Contul de pe site si sa acceseze sau sa actualizeze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi. In cazul in care acest lucru nu este posibil, va rugam sa ne transmiteti toate datele necesare pentru intocmirea unui certificat de garantie valabil, pe adresa de email contact@edvim.ro

Imaginile Produselor de pe edvim.ro au doar un caracter informativ si ilustrativ iar acestea nu constituie o prezentare obligatorie a Produselor. Producatorul si distribuitorul poate sa opereze modificari ale ambalajului sau ale aspectului produsului. Si astfel imaginea si caracteristicile, Descrierea produselor de pe Site poate sa difere comparativ cu realitatea. Edvim.ro nu poate fi tras la raspundere in nici un fel, legat de toate aceste neconformitati.

Informatiile disponibile pe www.edvim.ro precum și din toate materialele, publicațiile,  care ajung la Client/ Utilizator/ Cumparator prin orice metodă nu trebuie interpretate ca fiind consiliere profesională.

Edvim.ro si respectiv Ungureanu Evolution nu garanteaza acuratețea sau caracterul complet al informațiilor și nu este răspunzator în niciun fel pentru modul în care Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul/ consideră că trebuie aplicate informațiile.

Orice reclamatie ce tine de produse si servicii poate fi depusa de catre Client/ Utilizator/ Cumparator in scris la adresa de email contact@edvim.ro. Sau telefonic la numarul de telefon afisat pe site.

Durata soluţionării reclamaţiei, ce tine de produse, durează de regulă până la 30 de zile calendaristice, fiind însă necesară furnizarea de către Client/ Utilizator/ Cumparator a asistenţei de care are nevoie Vanzatorul, în vederea respectării termenului respectiv.

8. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA.

Continutul, astfel cum este definit la inceputul acestui material, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a edvim.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Clientul /Cumparatorul /Utilizatorul nu are voie sa copieze, sa distribuie, sau sa transfere catre altcineva modificarea, alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context , includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor edvim.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris al edvim.ro

Clientul/ Cumparatorul/ Utilizatorul poate copia, transfera si utiliza Continutul de pe site numai in scopuri personale sau non-comerciale, si numai in cazul in care acesta nu intra in conflict cu prevederile Documentului prezent Termeni si conditii, sau cu prevederile si reglementarile legislative in vigoare.

Edvim.ro poate oferi Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului, la solicitarea in scris a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit Conținut al Site-ului edvim.ro. Dar acest acord se aplică strict pentru Continutul cazut de comun acord, pe o perioada stabilită de comun acord şi doar pentru Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul sau Clientii/ Utilizatorii/ Cumparatorii cărora li s-a permis utilizarea acestui Continut fără a putea utiliza alte Conținuturi de pe site.

Niciun Continut transmis catre Client /Utilizator/ Cumparator, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea edvim.ro sau a angajatului sau colaboratorului edvim.ro care a permis transferul acestui continut.

Utilizatorul/ Cumparatorul/ Clientul este obligat sa respecte toate drepturile de proprietate intelectuala ale edvim.ro, prevazute de legislatia in vigoare din tara/ comunitatea unde Vanzatorul isi desfasoara activitatea.

9. POLITICA PRIVIND RETURNAREA PRODUSELOR.

Cumparatorul are dreptul sa returneze un Produs non alimentar, în termen de 14 zile calendaristice, fara explicatii si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Daca termenul de 14 zile este depasit, returul nu mai poate fi initializat decat daca edvim.ro este de acord cu acest lucru.

Termenul de 14 zile incepe odata ce Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun, în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, si in ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese, în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Foarte important, contractele care sunt încheiate la distanta, care implica produse alimentare, băuturi sau oricare alte bunuri de consum curent, nu pot fi denunțare unilateral de catre Cumparator. Odata ce produsele au fost receptionate, acestea nu mai pot fi returnate.

In acelasi timp, Cumparatorul/ Consumatorul nu îşi poate exercita dreptul de retur pentru achizitionarea de Produse care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă sau care au fost desigilate de Cumparator.

Mai jos sunt detaliate cateva produse de acest fel:

– produse de nutriţie, produse cosmetice, produse de lenjerie.
– produse electronice care au intrat în contact cu pielea/părul/cavitatea bucală.
– produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar.
– inregistrări audio-video sau programe informatice sigilate, precum DVD-urile, pe care le-ați desigilat după primire.
– conținutul digital on-line, dacă ați început deja descărcarea sau vizionarea on-line și dacă ați acceptat faptul că vă pierdeți dreptul de a vă retrage din contractul de achiziție, odată începută descărcarea sau vizualizarea.

Returul se poate initia doar în baza unei cereri de retur care este disponibila în Contul curent de pe Site. Sau dacă nu este posibil acest lucru, în baza unui email transmis la adresa contact@edvim.ro. Sau printr-o informare telefonica, la numărul de telefon afișat pe site.

Cumparatorul este responsabil pentru orice diminuare a valorii Produselor, ca o consecinţă a manipulării acestora în alt mod decât cel necesar sau decat cel specificat pe Produs sau pe ambalajul acestuia.

In acelasi timp, in momentul returnarii unui produs, daca acesta prezinta diverse neconformitati care au fost generate de către Curier, dar acest lucru nu a fost semnalat de catre Cumparator la momentul receptionarii Produsului, returul va fi refuzat de catre Vanzator. Vanzatorul va considera ca aceste neconformitati au fost generate de catre Cumparator

Vânzătorul va returna Preţul pe care Cumparatorul l-a platit in schimbul Produsului/ Produselor prin transfer bancar, prin ordin de plata. Iar Cumparatorul are obligaţia imediată, dar nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data în care a informat Vânzătorul de faptul ca doreste sa returneze Produsul, să restituie Produsul Vânzătorului sau să-l pună la dispoziţia persoanei îndreptăţite de Vânzător să-l preia. Daca acest lucru nu se intampla, returul nu va putea fi efectuat.

10. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau modifica in mod constant această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal, pentru a implementa orice modificare a modului în care se prelucreaza datele cu caracter personal sau in cazul unor modificari ce tin de legalitate. Din acest motiv Cumparatorul/ Utilizatorul/ Clientul trebuie sa verifice periodic continutul acestei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Pentru ca Utilizatorul/ Cumparatorul/ Clientul sa fie la curent cu toate detaliile si informatiile de care are nevoie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal poate sa contacteze un responsabil edvim.ro la numarul de telefon afisat pe Site, sau sa trimita un email la contact@edvim.ro

Vanzatorul primeste informatii cu caracter personal de la Cumparator/ Utilizator/ Client când acesta plaseaza o comanda si isi creeaza un cont Edvim, acesta transmite adresa de e-mail, numele și prenumele.

În cadrul Contului de pe Site, Cumparatorul/ Clientul/ Utilizatorul are posibilitatea să adauge informații suplimentare, precum: fotografii, sex, număr de telefon, data nașterii, nivelul educației, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail etc.

Când Utilizatorul/ Clientul/ Cumparatorul plaseaza o Comandă pe Site, acesta furnizeaza informații precum: nume si prenume, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

De asemenea, Vanzatorul prelucreaza informații cu privire la comportamentul Cumparatorului/ Utilizatorului/ Clientului în timpul vizitării Site-ului sau a folosirii aplicatiei, daca aceasta exista, pentru a personaliza experiența online și a pune la dispozitia acestuia oferte adaptate profilului.

Pentru mai multe detalii legat de protectia datelor cu caracter personal, cum le colectam, cum le protejam, cui le transmitem si ce drepturi are Utilizatorul/ Cumparatorul/ Clientul, trebuie sa se acceseze pagina „Politica de confidentialitate”.

11. POLITICA PRIVIND FISIERE COOKIES.

Acest Site foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta de navigare mult mai buna si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Folosim termenul de cookie-uri pentru a face referire la modulele cookie si la tehnologiile asemanatoare prin intermediul carora informatiile pot fi colectate in mod automat.

Cookie-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet. Ca de exemplu:

– cookie-urile permit personalizarea setarilor precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse in cosul de cumparaturi etc.

– cookie-urile ofera detinatorului de site  un feedback valoros asupra modului in care sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.

– cookie-urile permit aplicatiilor multimedia sau de oricare alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta

– cookie-urile imbunatatesc eficienta publicitatii online si permit anticiparea unor eventulare prestari de servicii sau vanzari de produse puse la dispozitia utilizatorilor si clientilor prin intermediul site-ului, in functie de istoricul de navigare.

Pentru mai multe detalii, legat de definirea cookie-urilor, despre cum sunt folosite, despre importanta acestora si despre cum pot fi activate sau dezactivate, trebuie sa se acceseze pagina „Politica fisiere cookies”.

12. COMUNICARI COMERCIALE.

Prin achizitionarea de Bunuri si Servicii si prin crearea astfel a unui Cont in cadrul platformei edvim.ro, Cumparatorul accepta sa primeasca de la Vanzator Comunicari comerciale, indiferent de canalul de distributie al acestor Comunicari.

In acest caz Cumparatorul o sa primeasca informari cu privire la modificarea Pretului Produselor si Serviciilor pe care acesta le-a achizitionat sau care se afla in Cosul de cumparaturi. Poate sa primeasca recomandari de Produse sau de Servicii asemanatoare cu cele achizitionate sau cu cele adaugate in sectiunea Cosul meu. Poate sa primeasca sugestii de Produse sau de Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Produsul sau cu Serviciul achizitionat. Sau poate sa primeasca informari legat de ofertele si de disponibilitatea de stoc a celorlalte Produse sau a celorlalte Servicii de pe Site.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, se vor folosi datele Cumparatorului. pentru efectuarea de cercetari de piata si de sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele ce tin de relatia contractuala dintre Vanzator si Cumparator.
Raspunsurile pe care le veti oferi in cadrul cercetarilor de piata sau in cadrul sondajelor de opinie nu vor fi asociate cu identitatea Cumparatorului.

Cmparatorul/ Utilizatorul/ Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale asemeni celor prezentate anterior, prin modificarea acestor setari din contul de pe site. Prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator prin email. Sau daca aceste lucruri nu sunt posibile prin contactarea Telefonica a Vanzatorului.

13. PROTECTIA MEDIULUI.

Deșeurile de echipamente electrice şi electronice care sunt comercializate de catre edvim.ro pot conține substanțe periculoase, care au un impact negativ asupra mediului şi sănătății populației în cazul în care nu sunt colectate separat.

Având in vedere prevederile legislatiei in vigoare privind protectia mediului si privind deșeurile de echipamente electrice si electronice, Cumparatorul are obligatia de a sorta deseurile de echipamente electrice si electronice si de a le colecta separat.

Colectarea acestora se va putea efectua prin intermediul punctelor de colectare selective puse la dispoziția producătorilor de autoritățile publice locale, care au obligația de a colecta separat deșeurile de echipamente electrice şi electronice de la gospodăriile particulare sau de la sediile companiilor comerciale, şi de a pune la dispoziția producătorului spațiile necesare pentru înființarea punctelor de colectare.

14. EXONERAREA DE RASPUNDERE.

Edvim.ro nu garantează că Site-ul www.edvim.ro, serverele pe care este găzduit sau email-urile trimise de catre edvim.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari cu efect perturbator.

Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul folosește Site-ul www.edvim.ro pe riscul propriu, Ungureanu Evolution fiind exonerată de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea www.edvim.ro sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site-ul www.edvim.ro.

Vânzătorul nu își asumă raspunderea pentru descrierile Produselor de pe Site-ul www.edvim.ro. Acestea sunt puse la dispozitia www.edvim.ro de catre furnizori si distribuitori. Descrierea si specificatiile produselor de pe Site sunt prezente pe ambalajul Produselor sau pe documentele oficiale transmise de catre furnizor sau distribuitor, in baza Contractelor de colaborare dintre Vanzator si furnizor sau distribuitor.

Toate informatiile de pe Site-ul www.edvim.ro au caracter pur informativ și sunt puse la dispoziția Utilizatorului/ Cumparatorului/ Clientului din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate pe Site sau orice altă informație intră sub incidența legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștința Vânzătorului la adresa contact@edvim.ro, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare, dacă este cazul.

Societatea, în calitate de organizator al Campaniilor Promoționale, nu își asumă răspunderea pentru pierderile codului sau utilizările neautorizate ale voucherului/ cuponului Campaniei Promoționale în cauză, nu este responsabilă pentru voucherele/ cupoanele falsificate şi își rezervă dreptul de a anula voucherul/ cuponul utilizat la achiziție ori de a scădea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, în cazul returnării conform legii, a unui produs participant în Campania Promoțională respectivă.

Link-urile către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar www.edvim.ro nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, catre care face trimitere aceste link-uri si pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate de catre aceste site-uri.

Societatea nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului www.edvim.ro, precum şi pentru cele rezultate din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site-ul www.edvim.ro

Edvim.ro nu raspunde pentru defectiunile tehnice ale softurilor, retelei sau ale echipamentelor care apartin operatorilor de telefonie mobila, Curierilor, facturierilor sau procesatorilor de plati cu care acesta are contracte de colaborare in desfasurare.

De fiecare data cand se stabileste răspunderea Vânzătorului fata de Consumator, a angajaților săi, a colaboratorilor sau a reprezentatilor acestuia, indiferent de temeiul său juridic, acest lucru este limitat la valoarea Prețului din Contractul la distanta.

15. FORTA MAJORA.

Niciuna din părţile Contractului la Distanță nu răspunde de neexecutarea la termen total sau partial, a oricărei obligații care îi revine în baza Contractului la Distanță, daca neexecutarea obligației respective a fost cauzată de forța majoră.

În sensul prezentului material Termeni si conditii, forța majoră reprezintă un eveniment independent de voința părților, imprevizibil, care nu se datorează intenției sau culpei acestora, intervenit după intrarea în vigoare a Contractului la Distanță și care împiedică părţile contractante să-şi exercite, total sau parțial, obligațiile asumate.

Mai jos sunt prezentate mai multe astfel de evenimente:

– conflictele armate, razboi.
– mișcări si proteste sociale.
– restricții apărute ca urmare a unei carantine sau a unui embargo.
– incendii, inundații, cutremure sau orice alte calamități naturale,

Enumerarea de mai sus are un caracter enuntativ si nu limitativ. Nu este considerat caz de forță majoră un eveniment asemănător celor de mai sus dar care, fără a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligațiilor oricăreia dintre părți.

Partea care invocă evenimentul de forță majoră este obligată să notifice cealaltă parte în termen de 5 zile calendaristice, de la data producerii evenimentului şi să furnizeze toate detaliile si dovezile necesare în acest sens.

Partea care a invocat forță majoră este obligată să informeze cealaltă parte cu privire la încetarea cazului de forță majoră. În situația în care nu se face notificarea, partea care invocă apariția evenimentului de forță majoră va răspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificării cu privire la producerea sau la încetarea cazului de forță majora.

Dacă în termen de 10 zile de la data producerii, evenimentul de forță majoră nu încetează, fiecare parte a Contractului la Distanță va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului la Distanță, fără ca vreuna dintre părți să pretinda celeilalte parti daune materiale sau prejudicii morale.

16. SOLUTIONAREA DISPUTELOR.

Contractul la Distanță va fi guvernat şi interpretat în conformitate cu legea din tara/ comunitatea unde Vanzatorul isi desfasoara activitatea.

Părţile Contractului la Distanță vor depune toate eforturile pentru a soluționa pe cale amiabilă orice conflict sau neintelegere care decurge din încheierea şi executarea Contractului la Distanță.

În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor competente din tara, comunitatea in care Vanzatorul isi desfasoara activitatea, fără ca prin aceasta să se restrângă dreptul Vanzatorului sau Cumparatorului, în a recurge la alte modalitati de soluționare a acestor conflice sau neintelegeri.

17. DISPOZITII FINALE.

Nulitatea oricaror clauze a Termeni şi conditii edvim.ro, parțială sau integrală, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau părți de clauze ale Termeni şi conditii edvim.ro. Clauza inoperantă sau nemenționată va fi înlocuită cu o clauză corespunzătoare care, în măsura din punct de vedere legal, se apropie cel mai mult de ceea ce a fost intenționat sau, urmărind concepția şi exprimarea Termenilor şi Condițiilor edvim.ro se obține ceea ce se intenționează după avizarea despre clauza lipsă sau inoperantă.

Prevederile Termeni şi conditii edvim.ro se completează cu dispozițiile Legislației Incidente. Si cu toate reglementarile, directivele si normele legislative in vigoare. Iar contractul la Distanță este încheiat în limba nationala a tarii, comunitatii unde Vanzatorul isi desfasoara activitatea.